Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cana'nın Konuşması Nalan'ın Kafasını Karıştırıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cana’nın Konuşması Nalan’ın Kafasını Karıştırıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 27. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nalan, Sedat’la Meliha’nın ilişkisi olduğunu öğrenince Billur’un yanına gidiyor. Sedat, Feride’ye durumu anlatıp yardım etmesi için ayaklarına kapanıyor. Rafet, büyük bir dar boğaza giriyor. Sedat, Cana’yla birlikteyken Alp geliyor. Alp, Sedat’ın o gece evde olduğunu öğrenip çocuklarını alıp gidiyor. Nalan Sedat’ı affediyor. Cana, yardım istemek için Rafet’in karşısına çıkıp tehditkar konuşuyor. Onun konuşması, Nalan’ın kafasını karıştırıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Cana’nın Konuşması Nalan’ın Kafasını Karıştırıyor!

Camdaki kız dizisinin 28. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nalan, görüntüleri izleyip şok oluyor. Sedat onu durduramıyor. Rafet, Cavit’le ortak olmaktan son anda vazgeçiyor. Cavit Rafet’e, bunun hesabını ondan soracağını, ortak olmak için kendisine yalvaracağını söyleyip gidiyor. Onu batırmak için elinden geleni yapmaya başlıyor.

CAMDAKİ KIZ 27. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nalan, ağlayarak orayı terk ediyor. Hemen Muzo’yu arayıp onunla konuşmak istediğini söylüyor. İkili buluşuyor ve Nalan, öğrendiklerini ona anlatıyor. Ona Meliha’nın Sedat’la ilişkisi ve onun para karşılığında erkeklerle birlikte olan bir kadın olduğunu bilip bilmediğini soruyor.

Muzo bilmediğini söylüyor. Gidip Meliha’yla konuşuyor ve ona, İzmir’e taşınmalarını kalacakları evlerini işini ayarladığını söylüyor. Meliha, eşyalarını toplayıp İstanbul’dan taşınıyor. Sedat, Cana’yla buluşup ona durumu anlatıyor. Oda, Feride’den yardım istemesini tavsiye ediyor.

Sedat, Feride’nin yanına gidip Nalan’ın Meliha’yla ilişkisini belgeleyen görüntüleri izlediğini, kendisinin bekarken onunla kısa bir ilişkisi olduğunu ve Meliha’nın para karşılığında erkeklerle birlikte olan biri olduğunu anlatıyor. Feride’nin ayaklarına kapanıp ondan yardım istiyor.

Feride, Billur’un yanına gidip Nalan’ı eve getiriyor. Ertesi gün Gülcihan’la buluşup ona durumu anlatıyor. Nalan’ın ödül alacağı törene onlarında gelmesini ve Sedat’ın Nalan’ın gönlünü anlamasını istiyor. Cavit, Rafet’i büyük bir dar boğaza sokuyor. Rafet’in Nalan’a verdiği arsayı ipotek ettirmekten başka çaresi kalmıyor.

Bunu istemek ise Selen’e düşüyor. Sedat, Nalan’ın evde olmadığı gece Cana’nın yanına gidiyor. Alp eve geliyor. Sedat, o görmeden evden kaçmayı başarıyor. Alp ise, şüphelenip kameralara bakıyor. Kameraların kapalı olduğunu görünce komşunun kamerasına bakıyor ve o gece Sedat’ın evde olduğunu anlıyor.

Ödül gecesinde Sedat Nalan’ın yanında oluyor. Nalan’a kendisini affettirmeyi başarıyor. Nalan, arsayı vermeyi kabul ediyor. Cana, eve gittiğinde Alp’in çocukları götürdüğünü görüyor. Gidip Rafet beyden kendisine yardım etmesini, bunu yapmak zorunda olduğunu söylüyor. Nalan, Sedat’ın yüzüne bakıp onun tutuştuğunu görüyor.

Camdaki Kız 27. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Sedat Nalan’dan Bir Şans Daha…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler