Ana SayfaDizilerAziz 10. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! 'Birinin İstekleri Seni Üzüyorsa Yapma'!

İlgili Postlar

Aziz 10. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! ‘Birinin İstekleri Seni Üzüyorsa Yapma’!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aziz, 10. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aziz Dilruba’ya, Efnan’ın hayatında büyük bir yeri olduğunu ve onunla evleneceğini söyler. Aziz, Efnan’a dans etmeyi öğretir ve ona sevdiği her şeyi öğreteceğini söyler. Dilruba, Aziz’e bir şey anlatır. Aziz, öfkeyle gidip birine silah çeker. Daha sonra Efnan’ın babası çıkıp gelir. Aziz 10. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. ‘Birinin istekleri seni üzüyorsa yapma’!

Cuma Dizileri 2021

‘Birinin İstekleri Seni Üzüyorsa Yapma’!

Aziz 10. bölüm 1. ön izlemesinde; Aziz, Efnan’ın saçlarını toplamaktan rahatsız olduğunu anlıyor. Efnan, o sevdiği için topladığını ama tokanın canını acıttığını söylüyor. Aziz ona, birinin istekleri onu üzüyorsa yapmamasını, o kendisi bile olsa kabul etmemesini söylüyor. Sonra Efnan’ın saçlarını açıp kendi elleriyle tarıyor.

İşte Aziz 10. bölüm 1. ön izleme…

AZİZ 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Pierre, Aziz’i yanına çağırtıp yakasını tuttuğu için kendisinden özür dilemesini ister. Aziz, ondan özür dilemez. Efnan, Aziz’i beklerken Fransız askerlerinin çuvallarla Atatürk resimlerini toplayıp yakacaklarını öğrenir. Bir tanesini alıp atölyeye götürüp duvara asar. Fransız askerleri inceleme için Aziz’in atölyesine gelir.

Atatürk’ün fotoğrafını duvarda görünce Aziz’den indirmesini ister. Aziz, indirmek istemez. Fransız askerleri silahlarını Aziz’e doğrultur. Mecbur kalan Aziz, fotoğrafı duvardan indirir. Gece olunca Efnan’la gizlice gidip Atatürk’ün fotoğraflarını alırlar ve sabaha kadar tüm sokakları Atatürk resimleriyle doldururlar.

Ertesi gün insanlar sokaklarda Atatürk resimlerini görünce büyük bir coşkuyla karşılar. Aziz, Adem’den mallarının amcasında olduğunu öğrenip yanına gider. Ondan bu yaptığının hesabını sorduktan sonra mallarını geri ister. Galip, malları ona veremeyeceğini çünkü tüm mallarının Handan’ın üzerinde olduğunu söyler.

Handan, o malları güvence olarak aldığını ve kimseye vermeyeceğini söyler. Pierre, Aziz’in her şeyi öğrendiğini öğrendikten sonra Galip’le iş anlaşmalarını iptal eder. Pierre, gidip Kenan’la bir anlaşma yapar. Ondan Maksude ile evlenmesini istiyor. Kenan da kabul eder.

Aziz’in üzüldüğünü gören atölye çalışanları bir sofra kurup onu yalnız bırakmaz. Aziz, herkesin içinde Efnan’ın elinden tutup onu alnından öper ve bundan sonra helali olduğunu söyler. Efnan, mutluluktan düşüp bayılır. Aziz, daha sonra Efnan’a evlenme teklif eder. Onu alıp evine götürür.

Ertesi günü Efnan’ı kuyumcuya götürüp ona nişan yüzüğü alır. Aziz, Pierre’nin devlet dairelerinde çalışanları işten çıkarttığını öğrenir. Halka okuma yazma öğretmek istediğini açıkladığı sırada Dilruba içeri girer ve kendisinin gönüllü okuma olarak onlara okuma yazma öğretebileceğini söyler.

Aziz 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dilruba Efnan’la Aziz’in Arasını Bozmaya Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler