Ana SayfaDizilerElkızı 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cavidan Melek'in Yaşadığını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Elkızı 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cavidan Melek’in Yaşadığını Öğreniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Elkızı, 12. yeni bölümüyle 23 ocak pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ezo, Nermin’e pes ettiğini söyler. Harun, Ezo’ya eziyet etmeye devam eder. Ezo, Ali’nin karşısına geçip ona, kendisinden vazgeçmesi için ölmesi gerektiğini söylediğini ona hatırlatır. Ali, Ezo’nun kendisine neden böyle tavır aldığını anlayamaz. Ezo Songül’e, Ali’ye gerçekten aşık olup olmadığını sorar. Ali ise, Ezo’ya hala nefes aldığı için ondan kendisini affetmesini ister. Elkızı 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Cavidan, Melek’in yaşadığını öğreniyor.

Pazar Dizileri 2021

Cavidan Melek’in Yaşadığını Öğreniyor!

Elkızı 12. bölüm 2. fragmanında; Songül Ezo’ya, Ali’nin en çok sevdiği ve özlediği kişinin o olduğunu söylüyor. Cavidan, Zeliha’nın Ezo ile Seher’le gittiğini görüyor. Ona torununu mu kaçırdığını soruyor. Ezo, annesinin kendisini kaçırmadığını söylediğinde Cavidan ona, onun umurunda bile olmadığını Melek’i kast ettiğini söyleyip ona elini uzatıyor. Ona, yılların intikamını beraber alacaklarını söylüyor.

İşte Elkızı 12. bölüm 2. fragmanı…

ELKIZI 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Harun, Ezo’yu tehdit ederek onunla zorla evlenir. O gece annesini evden gönderir. Ezo, annesine gitmek ister. Harun, kapıyı kilitleyip Ezo’nun dışarı çıkmasını engeller. Ertesi gün Nermin eve gelir. Harun’un, Ezo’ya karşı çok kötü davrandığını görür. Ezo, Harun’un tavırlarında babasını görür.

Harun, kendi seçtiği kıyafetleri Ezo’ya giydirir. Şirkete birlikte giderler. Harun Ezo’dan, tüm şirket yetkilerini kendisine devrettiğini söylemesini ister. O mecburen kabul eder. Nermin Ezo’ya, bir anlaşma teklif eder. Ondan kendisine on milyon dolar vermesi karşılığında yangın gecesine ait görüntüleri bulup yok etmesine yardım edeceğini söyler.

Ezo, bu teklifi kabul eder. Harun, onların konuşmalarını duyar. Ezo, Harun’un telefonunu gizlice alır ve telefondaki videoyu sildikten sonra telefonu atar. Nermin, şirkete gidip Harun’un videoyu koyduğu kasayı açmaya çalışır. Açamayınca da kasayı alıp bir tanıdığına götürüp açtırır.

Ali ile Songül, iş toplantısı için Marmaris’e gider. Onların gideceği oteli öğrenen Harun, Ezo’yla oraya gider. Orada ikili tartışır ve Ezo başından yaralanır. Ali, Harun’un Ezo’ya eziyet ettiğini düşünmeye başlar. Zeliha, Seher’e kendisini o eve kapatanın Cavidan olduğunu söyler.

Selçuk, Zeliha’yı görmeye gittiğinde durumu öğrenir ve Cavidan’ı gözaltına alır. Zeliha içinde akli dengesi yerinde raporu alınır. Tam Cavidan, tutuklanacakken Zeliha onun yanına gider. Cavidan Zeliha’ya, yangını Ezo’nun çıkarttığını ve babasını diri diri yaktığını, eğer şikayetini geri almazsa Ezo’nun hapse gireceğini söyler.

Zeliha, mecbur kalır ve Cavidan’dan şikayetçi olmaz. Ezo, Nermin’in istediği parayı vermeye hazırlanır. Nermin, eline geçen flaş diski Ezo’ya verir. Ezo, görüntüyü açtığında Harun’un onlara çektiği videoyla karşılaşır. O sırada Ali ile Songül’ü öpüşürken görür.

Elkızı 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ezo Ali’nin Kendisinden Vazgeçtiğini Düşünüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler