Ana SayfaDizilerAziz 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efnan Aziz'i Affetmiyor!

İlgili Postlar

Aziz 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efnan Aziz’i Affetmiyor!

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Aziz, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nigar, Aziz’in evinde kalmaya başlıyor. Aziz’le Efnan’ın evleneceğini duyunca hemen alışveriş yapıp nişan hazırlıklarına başlıyor. Dilruba, nişanın yapılacağı sırada Aziz’e babasını amcasının öldürmüş olabileceğini söylüyor. O sırada doktorlar bir mektup geliyor. Aziz, Efnan’ı bırakıp doktorun yanına gidiyor. Onun vurulduğunu görüyor. Doktor ölmeden babasını amcasının öldürdüğünü söylüyor. Aziz, gidip amcasına silah çekiyor. Aziz 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Efnan, kendisin nişanda yalnız bırakıp gittiği için Aziz’i affetmiyor.

Cuma Dizileri 2021

Efnan Aziz’i Affetmiyor!

Aziz 11. bölüm 1. fragmanında; Aziz, amcasını vuruyor. Adem, Dilruba’nın bu yaptığının asıl nedenin ne olduğunu anlıyor ve ona çok kızıyor. Ona eğer babasına bir şey olursa Aziz’in amca katili olacağını söylüyor. Efnan, Aziz’in bu yaptığından sonra onu affetmiyor ve artık eski Efnan olmayacağını kimsenin kendisini üzmesine izin vermemeye karar veriyor.

İşte Aziz 11. bölüm 1. fragmanı…

AZİZ 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Dilruba, atölyedeki kadınlara okuma yazma öğretmek istediğini söylüyor. Aziz, Efnan’ı yanına çağırıp onun bu duruma rızası olup olmadığını soruyor. Oda, bu durum onu üzmeyecek ise kendisi açısından bir sorun olmadığını söylüyor. Dilruba Aziz’e, kararlarını alırken artık Efnan’ın onayına mı sunduğunu soruyor.

Aziz, Efnan’ın kendisi için çok değerli olduğunu onunla yakında evleneceğini söylüyor. Nigar, Galip’in yanından ayrılıp Aziz’in evine geliyor. Aziz’in evine yeni eşyalar, yeni perdeler alıp evi oturulacak bir hale getiriyor. Onun Efnan’la da evlenmeye kararlı olduğunu görünce hemen nişan için alışverişe başlıyor.

Efnan’a yeni kıyafetler alıyor. Dilruba, Efnan’a Aziz’in hoşlandığı şeyleri anlatıyor. Onun nişan elbisesini yeşil aldığını duyunca Aziz’in kırmızı renkten hoşlandığını söylüyor. Aziz, Efnan’ın üzüldüğünü anlıyor. Dilruba’yı yanına çağırıp Efnan’ı üzmemesini asla buna müsaade etmeyeceğini söylüyor.

Aziz, doktorun yalan söylediğini anlayıp onun muayenehanesine gizlice girip babasının ölüm raporunu alıyor. Doktor Pierre’nin yanına gidip ona durumu anlatıyor. Oda Aziz’e gerçekleri anlatmasını istiyor. Nişan günü Aziz Efnan’a kırmızı bir elbise alıp gönderiyor. Dilruba’da, kırmızı bir elbiseyle nişana gelince Efnan çok bozuluyor.

Tam nişan yapılacağı sırada Dilruba Aziz’in yanına gidip babasının öldüğü gece orada olduğunu ve amcasının oradan çıktığını hatta istifra ettiğini söylüyor. O sırada doktordan bir mektup geliyor. Aziz, nişanı bırakıp doktorun yanına gidiyor. Franke, Galip’in emriyle doktoru vurup kaçıyor.

Aziz, doktorun son nefesinde babasını kimin öldürdüğünü soruyor. Oda amcasının ismini veriyor. Aziz, amcasının karşısına çıkıp ona silahını doğrultuyor.

Aziz 10. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! ‘Birinin İstekleri Seni Üzüyorsa Yapma’!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler