Ana SayfaDizilerElkızı 13. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Ali Ezo'yu Bekleyeceğine Söz Veriyor!

İlgili Postlar

Elkızı 13. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Ali Ezo’yu Bekleyeceğine Söz Veriyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Elkızı, final bölümüyle 30 ocak pazar günü ekrana gelecek. Dizinin final bölümünde; Zeliha, kızlarını da alıp oradan kaçmak ister. Cavidan, Seher’in torunu Melek olduğunu açıkladıktan sonra, Melek annesini affetmez ve babaannesiyle bir olup jandarmaya Ezo’yu ihbar etmeye gider. Ezo, teslim olmadan önce Ali’yle vedalaşır ve kendisini beklemesini istiyor. Elkızı 13. bölüm 2. final fragmanı yayınlandı. Ali, Ezo’yu bekleyeceğine söz veriyor.

Pazar Dizileri 2021

Ali Ezo’yu Bekleyeceğine Söz Veriyor!

Elkızı 13. bölüm 2. final fragmanında; Ezo, babaannesini durdursa Harun’u durduramayacağını bildiği için gidip teslim olmak istiyor. Harun, jandarmaya elindeki görüntüleri verip, konağı Ezo’nun yaktığını ihbar ediyor. Ali Ezo’ya, saçında tek bir siyah kalmayana kadar onu bekleyeceğini söylüyor.

İşte Elkozo 13. bölüm 2. final fragmanı…

ELKIZI 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Harun, Ezo’ya kötü davranmaya devam eder. Onu Ali’yle konuşurken görüp kıskanır. Ezo, Ali’yi hala çok sevdiğini itiraf edince Harun ona tokat atar. Şirketin güvenlik kamerasından görevli olayı görür. Ali’ye görüntüleri izlettirir. Görüntüleri izleyen Ali, Harun’un evini basıp onun Ezo’ya tokat attığı kolunu kırar.

Ezo’yu o evden götürmek ister. Ancak Ezo, saklanır. Harun, jandarmayı arayıp Ali’nin evini basıp kendisini darp ettiğini söyleyip ondan şikayetçi olur. Ali, gözaltına alınır. Ezo, Harun’a şikayetini geri alması için ne isterse vereceğini söyler. Oda, şirketin başına kendisini geçirmesini ister.

Harun, Ezo’yu annesinin yanına götürüp Ali’nin yaptıklarını ona farklı anlatır. Zeliha, gidip Ail’yle konuşur. Ondan gerçekleri öğrenir. Harun’un kızını darp ettiği görüntülerini izleyip şirkete gider. Şirketin başına Harun’u getirmekten vazgeçer ve çalışanların önünde Harun’a tokat atıp kızını oradan alıp götürür.

Ezo, annesine Harun’un kendisini tehdit ettiğini itiraf eder. Bu arada Cavidan, Melek’in ölmediğini öğrenir ve Seher’in torunu olduğunu anlar. Bunu ispat etmek içinde köye gidip gerçekleri öğrenir. Bekir, Mert’in karşısında Seher’i küçük düşürür. Onun para için yanına geldiğini söyler.

Seher, Cavidan’ın silahını alıp Bekir’i öldürmeye gider. Zeliha, Ezo’yla giderken Seher’i görüp onun Bekir’i öldürmesine engel olur. Seher’in de tehdit edildiğini öğrenen Zeliha ona, onun yanında olacağını Ezo neyse onunda kendisini için aynı olduğunu söyler. Cavidan onları görüp yanına gider.

Aslı, Harun’u jandarmaya ihbar eder. Onun birini öldürdüğünü ve bahçeye gömdüğünü söyler. Nermin Harun’a, Ezo’nun görüntülerini ona vermesini ve parayı alıp oradan gitmeleri için ısrar eder. Ama Harun vazgeçmez. O sırada jandarma Harun’u tutuklamak için gelir.

Cavidan, Seher’e torunu Melek olduğunu, ona artık intikamlarını birlikte almak istediğini söyleyip elini uzatır.

Elkızı 13. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Ezo Teslim Olmadan Önce Ali’yle…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler