Ana SayfaDizilerElkızı 13. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Ezo Teslim Olmadan Önce Ali'yle...

İlgili Postlar

Elkızı 13. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Ezo Teslim Olmadan Önce Ali’yle Vedalaşıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Elkızı, 12. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Harun, Ezo’ya şirketin önünde tokat atıyor. Güvenlik görüntüleri görüp Ali’ye haber veriyor. Ali gidip, Harun’un kolunu kırıyor. Harun, Ali’yi şikayet ediyor. Ezo, Harun’un şikayetini geri alması karşılığında onu şirketin başına geçirmeyi kabul ediyor. Zeliha, durumu öğrenince şirketi Harun’a vermiyor. Aslı, Harun’u ihbar ediyor. Cavidan, Seher’in torunu Melek olduğunu öğreniyor. Elkızı 13. bölüm 1. final fragmanı yayınlandı. Ezo, jandarmaya teslim olmadan önce Ali’yle vedalaşıyor.

Pazar Dizileri 2021

Ezo Teslim Olmadan Önce Ali’yle Vedalaşıyor!

Elkızı 13. bölüm 1. final fragmanında; Zeliha, kızlarını da alıp oradan kaçmak istiyor. Cavidan, Seher’in torunu Melek olduğunu açıkladıktan sonra, Melek annesini affetmiyor ve babaannesiyle bir olup jandarmaya Ezo’yu ihbar etmeye gidiyor. Ezo, teslim olmadan önce Ali’yle vedalaşıyor ve kendisini beklemesini istiyor.

İşte Elkızı 13. bölüm 1. fragmanı…

ELKIZI 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Harun, Ezo’ya kötü davranmaya devam ediyor. Onu Ali’yle konuşurken görüp kıskanıyor. Ezo, Ali’yi hala çok sevdiğini itiraf edince Harun ona tokat atıyor. Şirketin güvenlik kamerasından görevli olayı görüyor. Ali’ye görüntüleri izlettiriyor. Görüntüleri izleyen Ali, Harun’un evini basıp onun Ezo’ya tokat attığı kolunu kırıyor.

Ezo’yu o evden götürmek istiyor. Ancak Ezo, saklanıyor. Harun, jandarmayı arayıp Ali’nin evini basıp kendisini darp ettiğini söyleyip ondan şikayetçi oluyor. Ali, gözaltına alınıyor. Ezo, Harun’a şikayetini geri alması için ne isterse vereceğini söylüyor. Oda, şirketin başına kendisini geçirmesini istiyor.

Harun, Ezo’yu annesinin yanına götürüp Ali’nin yaptıklarını ona farklı anlatıyor. Zeliha, gidip Ail’yle konuşuyor. Ondan gerçekleri öğreniyor. Harun’un kızını darp ettiği görüntülerini izleyip şirkete gidiyor. Şirketin başına Harun’u getirmekten vazgeçiyor ve çalışanların önünde Harun’a tokat atıp kızını oradan alıp götürüyor.

Ezo, annesine Harun’un kendisini tehdit ettiğini itiraf ediyor. Bu arada Cavidan, Melek’in ölmediğini öğreniyor ve Seher’in torunu olduğunu anlıyor. Bunu ispat etmek içinde köye gidip gerçekleri öğreniyor. Bekir, Mert’in karşısında Seher’i küçük düşürüyor. Onun para için yanına geldiğini söylüyor.

Seher, Cavidan’ın silahını alıp Bekir’i öldürmeye gidiyor. Zeliha, Ezo’yla giderken Seher’i görüp onun Bekir’i öldürmesine engel oluyor. Seher’in de tehdit edildiğini öğrenen Zeliha ona, onun yanında olacağını Ezo neyse onunda kendisini için aynı olduğunu söylüyor. Cavidan onları görüp yanına gidiyor.

Aslı, Harun’u jandarmaya ihbar ediyor. Onun birini öldürdüğünü ve bahçeye gömdüğünü söylüyor. Nermin Harun’a, Ezo’nun görüntülerini ona vermesini ve parayı alıp oradan gitmeleri için ısrar ediyor. Ama Harun vazgeçmiyor. O sırada jandarma Harun’u tutuklamak için geliyor.

Cavidan, Seher’e torunu Melek olduğunu, ona artık intikamlarını birlikte almak istediğini söyleyip elini uzatıyor.

Elkızı 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cavidan Melek’in Yaşadığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler