Ana SayfaDizilerYargı 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin'in Masum Olduğu Anlaşılıyor!

İlgili Postlar

Yargı 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ceylin’in Masum Olduğu Anlaşılıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Yargı, 17. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ceylin, Pars savcıya hatırladıklarını anlatıyor. Olay yerinde Eren bir eldiven buluyor. Eldivenin bir erkeğe ait olduğu anlaşılıyor. Sema, Pars’tan ablasının ifadesini geri çekmesini istiyor. Yoksa Neva’nın ifade vermesi gerektiğini söylüyor. Neva ise, Cüneyt’e yüklü para verip olayda adının geçmemesini sağlamasını istiyor. Ceylin’in masum olduğu anlaşılıyor. Oklar başkaları üzerine dönüyor.

Pazar Dizileri 2021

Ceylin’in Masum Olduğu Anlaşılıyor!

Yargı 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ceylin, Ilgaz’ın işinden kendisinin avukatlığını yapmak için istifa ettiğini öğrenip ona çok tepki gösteriyor. O gece gidip evinde yatıyor. Annesi gece yarısı Ilgaz’ın onu kapıda beklediğini söylüyor. Ceylin, Ilgaz’la konuşup onun mesleğine nasıl aşık biri olduğunu bildiğini bunun yükünü taşıyamayacağını söylüyor. Ilgaz, ertesi gün avukatlık için yemin töreni olacağını onun da yanında olmasını istediğini, bu kararından kendisinin çok mutlu olduğunu söylüyor.

YARGI 17. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ceylin, hatırladıklarını Pars savcıya anlatmak istiyor. Pars’ın karşısına Ilgaz avukat olarak çıkıyor. Ceylin, tüm hatırladıklarını ona anlatıyor. Engin’i vuranın bir kadın olabileceğini, uzun bir saç gördüğünü ve şampuan koktuğunu hatırladığını söylüyor. Metin, olay yerine Eren’le birlikte gidip derinlemesine bir araştırma yapıyor.

Eren, bir eldiven buluyor. Eldivenin üzerinde Engin’in kanı bulunuyor. Cinayeti işleyene ait olduğu anlaşılan eldivenin bir erkeğe ait olduğu anlaşılıyor. Eren komiser, cinayeti uzun saçlı bir erkeğin işlediği kanaatine varıyor. Merdan, birini tutup Gül hanımın evine gönderiyor. Gül, o kişiden kocasının uzak bir sefere çıktığını ve bulunduğu geminin mahsur kaldığını öğreniyor.

Adam Gül’e bir de zarf bırakıyor. Gül, zarfı açtığında Zafer’in kendisine para gönderdiğini ve o yolculuğa çıktığı için çok mutsuz olduğunu yazan bir mektupla karşılaşıyor. Engin cinayetinde Laçin’de ifade vermeye çağrılıyor. Ama Laçin’in olay günü orada olmadığı anlaşılıyor.

Neva, Cüneyt’e yüklü miktarda para verip kendisini bu soruşturmada adının geçmemesini sağlamasını istiyor. Sema, Pars’ın yanına gidip ona ablasının ifadesinin soruşturmadan geri alınmasını, eğer geri alınmazsa, Neva’nın Engin’in zehirlendiği gün ambulansta olduğunu bildiğini onu da ifadeye çağırmak zorunda kalacağını söyleyip onu tehdit ediyor.

Pars, Neva’yı yanına çağırıp onu ifadeye çağıracağını söylüyor. Neva ise, asla böyle bir şey olmayacağını söyleyip abisinin evini terk ediyor. Ilgaz, Ceylin’le aynı ofiste çalışmaya başlıyor. Ceylin, llk davasını alıyor. Ama Ilgaz, adamın hemen katil olduğunu anlayıp onu ihbar ediyor. Ilgaz ile Ceylin, aşkı alevleniyor.

Yargı 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Engin’in Asıl Katili Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler