Ana SayfaDizilerYargı 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ilgaz Ceylin'e Düğün Yapmak İstiyor!

İlgili Postlar

Yargı 18. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ilgaz Ceylin’e Düğün Yapmak İstiyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Yargı, 18. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ceylin ile Ilgaz, artık beraber yaşamaya başlar. Gül, gidip Metin’le konuşur ve bu durumun usulüne uygun olması gerektiğini söyler. Neva, duruşma sırasında kötü bir olayla karşılaşır. Soruşturma sonucu geliyor. Sonuç, herkesi şoke eder. Yargı 18. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ilgaz, Ceylin’e düğün yapmak istiyor.

Pazar Dizileri 2021

Ilgaz Ceylin’e Düğün Yapmak İstiyor!

Yargı 18. bölüm 2. fragmanında; Ceylin ile Ilgaz’ın birlikte yaşaması, Gül hanımı rahatsız ediyor. Gidip Metin’le konuşup bunu usulüne göre olması gerektiğini söylüyor. Metin Ilgaz’a, Ceylin’le resmi olarak evli olduklarını ancak, bunun aileler arasında da resmileştirilmesi gerektiğini söylüyor. Ceylin, bu durumu öğrenince Ilgaz’dan sallamasını istiyor. Ilgaz ise, gelinlikte olacağını düğünün de olacağını söylüyor. Ceylin, Ilgaz’ın bu kararına çok şaşırıyor.

İşte Yargı 18. bölüm 2. fragmanı…

YARGI 17. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylin, Ilgaz’ın işinden kendisinin avukatlığını yapmak için istifa ettiğini öğrenip ona çok tepki gösterir. O gece gidip evinde yatar. Annesi gece yarısı Ilgaz’ın onu kapıda beklediğini söyler. Ceylin, Ilgaz’la konuşup onun mesleğine nasıl aşık biri olduğunu bildiğini bunun yükünü taşıyamayacağını söyler. Ilgaz, ertesi gün avukatlık için yemin töreni olacağını onun da yanında olmasını istediğini, bu kararından kendisinin çok mutlu olduğunu söyler.

Ceylin, hatırladıklarını Pars savcıya anlatmak ister. Pars’ın karşısına Ilgaz avukat olarak çıkar. Ceylin, tüm hatırladıklarını ona anlatır. Engin’i vuranın bir kadın olabileceğini, uzun bir saç gördüğünü ve şampuan koktuğunu hatırladığını söyler. Metin, olay yerine Eren’le birlikte gidip derinlemesine bir araştırma yapar.

Eren, bir eldiven bulur. Eldivenin üzerinde Engin’in kanı bulunur. Cinayeti işleyene ait olduğu anlaşılan eldivenin bir erkeğe ait olduğu anlaşılır. Eren komiser, cinayeti uzun saçlı bir erkeğin işlediği kanaatine varır. Merdan, birini tutup Gül hanımın evine gönderir. Gül, o kişiden kocasının uzak bir sefere çıktığını ve bulunduğu geminin mahsur kaldığını öğrenir.

Adam Gül’e bir de zarf bırakır. Gül, zarfı açtığında Zafer’in kendisine para gönderdiğini ve o yolculuğa çıktığı için çok mutsuz olduğunu yazan bir mektupla karşılaşır. Engin cinayetinde Laçin’de ifade vermeye çağrılır. Ama Laçin’in olay günü orada olmadığı anlaşılır.

Neva, Cüneyt’e yüklü miktarda para verip kendisini bu soruşturmada adının geçmemesini sağlamasını ister. Sema, Pars’ın yanına gidip ona ablasının ifadesinin soruşturmadan geri alınmasını, eğer geri alınmazsa, Neva’nın Engin’in zehirlendiği gün ambulansta olduğunu bildiğini onu da ifadeye çağırmak zorunda kalacağını söyleyip onu tehdit eder.

Pars, Neva’yı yanına çağırıp onu ifadeye çağıracağını söyler. Neva ise, asla böyle bir şey olmayacağını söyleyip abisinin evini terk eder. Ilgaz, Ceylin’le aynı ofiste çalışmaya başlar. Ceylin, ilk davasını alır. Ama Ilgaz, adamın hemen katil olduğunu anlayıp onu ihbar eder. Ilgaz ile Ceylin, aşkı alevlenir.

Yargı 18. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Soruşturma Sonunda Çıkan Sonuç Herkesi Şaşırtıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler