Ana SayfaDizilerAziz 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz'in Efnan'a Olan Güveni Yıkılıyor!

İlgili Postlar

Aziz 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz’in Efnan’a Olan Güveni Yıkılıyor!

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aziz, 12. Bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aziz, babasının hain olmadığını öğrenince çok mutlu oluyor. Efnan Aziz’e, telgrafı Pierre’in evinden aldığını söylemiyor. Adem, Aziz’in atını Kenan’dan alıp ona hediye ediyor. Aziz, Adem’e güvendiğini ihale için atölyenin hisselerini ona vereceğini söylüyor. Piere, halka yiyeceği karneyle dağıttırmaya başlıyor. Aziz, silahları Türklere verip karşılığında onlardan yiyecek istiyor. Kenan, arabaya saklanıyor. Aziz, silahları verip yiyecekleri alıp dönerken Kenan, saklandığı yeden Mustafa’ya ateş edip onu vuruyor. Aziz’in Efnan’a olan güveni yıkılıyor.

Cuma Dizileri 2021

Aziz’in Efnan’a Olan Güveni Yıkılıyor!

Aziz 13. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.  Efnan, Pierre’in evinden aldığı telgrafın Mustafa Kemal Paşadan Aziz’in babasına teşekkür telgrafı olduğunu anlayor ve götürüp Aziz’e veriyor. Aziz, babasının hain olmadığını öğrenip çok mutlu oluyor. Efnan’a, o telgrafı nereden aldığını soruyor. Oda, yolda gelirken birinin eline sıkıştırıp kaçtığını söylüyor.

AZİZ 12. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Efnan, babasının bir küçük kız çocuğunu zorla Galip beyin atölyesine çalışmak için verdiğini görüyor. Ona engel olmaya çalışırken Galip bey onu kapı dışarı ediyor. Aziz, Efnan’a yeni kıyafetler alıp gönderiyor. Efnan, elbiseleri giyip çok mutlu oluyor. Aziz, amcasının Efnan’ı hırpaladığını öğreniyor. Gidip amcasından hesap soruyor.

Galip Aziz’e , silahları bir an evvel Fransız Hükümetine vermesi gerektiğini söylüyor. Oda, verecekmiş gibi davranıyor ve silahları babasının eski bağ evine sakladığını söylüyor. Aziz, Ankara’ya telgraf çekiyor ve silahları onlara teslim edeceğini, halkın kıtlıktan kırıldığını karşılığında kendilerine erzak göndermelerini istiyor.

Adem Aziz’e, yakında yüklü bir ihale olduğunu kendisinin onun yerine ihaleye gireceğini ama atölye hisselerini kendisine devretmesi gerektiğini söylüyor. Aziz’in güvenini kazanmak için de gidip Kenan’dan Aziz’in atını alıyor ve gelip ona hediye ediyor. Atını gören Aziz, Adem’e sarılıp ona güvendiğini, hisselerini ona devredeceğini söylüyor.

Adem, bu haberi gidip babasına veriyor. Aziz, amcasının mutlu bir haber aldığını öğreniyor. Nigar, Efnan’a gelinlik provası yaptırıyor ve düğün tarihi konuşmak üzere tüm aileyi bir akşam yemeğinde topluyor. Aziz, bundan habersiz o gece silahları hududa götürmek için harekete geçiyor.

O sırada Fransız askerleri ve Pierre geliyor ve Aziz’e evini arayacaklarını söylüyor. Fransız askerleri silahları bulamıyor. Pieere, Efnan’ın kendisinden nezaket dersleri aldığını söylüyor. Aziz’in Efnan’a karşı güveni kırılıyor. Kenan, Aziz’in silahları arabaya yüklediğini görüp arabaya gizleniyor.

Aziz ve adamları, silahları verip erzakları alıp dönerken Kenan Mustafa’yı vuruyor. Mustafa’nın durumuna bakmak için Aziz, arabayı durduruyor. O sırada hudut askerleri kendilerine doğru yaklaşıyor.

Aziz 12. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Şehri Kurtarmak İçin Tehlikeli Bir…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler