Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 60. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Babasını Vurmamak İçin Kendisini...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 60. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sadi Babasını Vurmamak İçin Kendisini Zor Tutuyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 60. yeni bölümüyle 11 şubat cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; İlk olarak kliniğe Dara gelir. Dara, kendisini daha iyi hisseder ve doktor hanımla konuştuktan sonra çocukluğundaki Dara’yla konuşur. Sadi, yine sinirli bir şekilde kliniğe gelir. Doktor hanım onun dikkatini dağıtmak için ondan, Cevher ablasından bahsetmesini ister. Sadi, istemese de Seda’yla babasını görüştürmeyi kabul eder. Kırmızı Oda 60. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sadi, babasını vurmamak için kendisini zor tutuyor!

Cuma Dizileri 2021

Sadi Babasını Vurmamak İçin Kendisini Zor Tutuyor!

Kırmızı Oda 60. bölüm 1. fragmanında; Dara, kendisini hiç sorgulamadığı çocukluğunda buluyor. Sadi, Seda’yı babasıyla görüştürüyor. Annesini gözleri önünde katleden babasının tertemiz Seda’ya babaymış gibi sarılmasına dayanamıyor. Silahını çekiyor ve onu vurmamak için kendisini zorluyor.

İşte Kırmızı Oda 60. bölüm 1. fragmanı…

 

KIRMIZI ODA 59. BÖLÜM ÖZETİ!

Dara’nın hayatı normalleşir. Uyku düzeni düzelir ve kendisini daha iyi hissederek kliniğe gelir. Dara, annesinin abisi öldükten sonra kendisini görmediğini, onun kendisini görmesi için yaptıklarını anlatır. Bu sefer annesi hırçın bir kadın olur. Babası da evi terk eder. Dara, babasının neden kendisini yanına almadığını hep merak eder.

Babası gittikten sonra Dara’yı bir daha hiç arayıp sormaz. Dara, annesiyle tartışmamak için kırtasiyede işe girer. Okuldan çıktıktan sonra işe gider ve tüm günleri böyle geçir. Biraz büyüdükten sonra yurt dışına Londra’ya taşınır. Orada aşçılık eğitimi alır. Yıllar sonra Türkiye’ye geri döner.

Annesinin kendisini özlemiş olabileceğini düşünürken onun yine kendisini görmediğini fark eder. Kırtasiyede kız arkadaşı Sare ile tanışır. Şimdi ise Dara’nın annesi Sare’yi komşuları, Dara’yı ise Arda zanneder. Daha, annesini doktora götürür ve onun hastalığının ilerlediğini öğrenir.

Artık ona kendisini Dara olarak kabul ettirmeye uğraşmaz. Daha sonra kliniğe Sadi gelir. Sadi, karısıyla ayrı evlerde yaşamaya başlar. Babasının avukatı aracılığıyla Seda’yı görmek istemesi Sadi’yi çok öfkelendirir. Bir de üzerine kendisinden habersiz avukatın Seda’yla konuşması ona babasının onunla görüşmek istediğini söylemesi Sadi’yi deliye çevirir.

Seda, babasıyla görüşmek ister. Sadi ona, kendisinden her yeri istemesini ama bunu istememesini söyler. Ama Seda, içten içe bu duruma çok üzülür. Doktor hanım Sadi’nin dikkatini başka tarafa çevirmek için ona Cevher hanımla geçirdikleri günleri anlatmasını ister.

Sadi, Cevher ablası ve bebekle birlikte yaşamaya başlar. Cevher, mahallenin esnafından para toplayıp bebeğin ve Sadi’nin karnını doyurur. Ama bir gün Cevher, kendisi yerine Sadi’yi mahalleye çalışmak için gönderir. Sadi, bakkaldan dayak yer. Cevher Sadi’ye, zalime acırsa zulmünden kaçamayacağını söyler.

O gün Sadi, değişir ve kimseye acımaması gerektiğini düşünür. Gidip o bakkalın camlarını kırar. Seda’nın üzgün olduğunu gören Sadi, daha fazla dayanamıyor ve onu babasıyla görüştürmeyi kabul eder. Hemen avukatı arayıp görüşmeyi kabul ettiğini söyler.

Kırmızı Oda 60. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sadi Seda’yla Babasını Görüştürmeyi Kabul…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler