Ana SayfaDizilerBaba 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emin Yeni Hayatında Kadir'i İstemiyor!

İlgili Postlar

Baba 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emin Yeni Hayatında Kadir’i İstemiyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Baba, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Emin Saruhan’lı, Ödemiş’te yaşayan katı prensipleri olan biridir. Abisi ise jet sosyeteden Mehmet Ali Saruhan’lı dır. Emin, onun abisi olduğunu kimseye söylemiyor. Onların bir uçak kazasında ölmesiyle tüm miras Emin’e kalıyor. Emin, eşinin ısrarıyla bir de hasta olduğunu öğrenmesiyle mirası kabul edip ailecek İstanbul’a gidiyor. Kadir ise, hapishaneden çıkıp eve dönüyor. Ama evde kimseyi bulamıyor. Baba 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Emin, yeni hayatında Kadir’i istemiyor.

Baba Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Dizinin 1. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

Emin Yeni Hayatında Kadir’i İstemiyor!

Baba dizisinin 2. bölüm 1. fragmanında; Emin, Kadir’le telefonda görüşüyor. Ona, kafasında başka bir aile olduğunu, şimdi o ailenin başına geçip kararları kendisinin vermesini son sözü de kendisinin söylemesini istiyor. Saruhan’lı ailesi tahmin edemeyecekleri kadar lüks bir hayatın içerisinde buluyorlar kendilerini. Bakalım alışma süreçleri nasıl gelişecek?

İşte Baba 2. bölüm 1. fragmanı…

BABA DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Saruhanlı ailesi, Ödemiş’te aile apartmanında hep beraber mütevazi bir hayat süren, geleneklerine bağlı geniş bir aile idi. Ailenin reisi Emin Saruhanlı, aile değerlerine sıkı sıkıya bağlı otoriter bir babadır. Öte yanda ise İstanbul’da bambaşka bir hayata sahip zengin Saruhanlı ailesi vardı.

Bu ailenin reisi Mehmet Ali Saruhanlı, Türkiye’nin önde gelen iş insanlarından biridir. Mehmet Ali Saruhanlı’nın torunu Çisem’in düğünü için tüm ailenin Buenos Aires’e giden uçağa binmeleri Saruhanlıların kaderini tamamen değiştiriyor. Yaşanan uçak kazasında Mehmet Ali Saruhan ve tüm ailesi yaşamını yitiriyor.

Yıllardır görüşmediği kardeşinin ölüm haberini televizyondan öğrenen Emin büyük bir yıkım yaşıyor. Mehmet Ali Saruhanlı’nın hayattaki tek akrabası ve mirasçısı olan Emin Saruhanlı, bu durumu kendi karısı, çocukları da dahil kimsenin öğrenmesini istemezken cenazede gazetecilerin çekmesiyle gerçekler açığa çıkıyor.

Tüm bu olayların üzerine bir süredir hafızasıyla ilgili sorun yaşayan ve sürekli Resmiye isimli bir kadının hayalini görmeye başlayan Emin, gizlice yaptırdığı testler sonucunda alzheimer başlangıcında olduğunu öğreniyor. Başta Mehmet Ali Saruhanlı’dan kalan mirası kabul etmeyeceğini söyleyen Emin, hastalığını öğrendikten sonra ailesi için mirası kabul ediyor ve ailesiyle birlikte İstanbul’a Saruhanlı köşküne gidiyor.

Ailenin hapisteki oğlu Kadir Saruhanlı ise tahliye olup geri döndüğünde boş bir evle karşılaşıyor. Ailesinin kendisine haber vermeden gittiğini öğreniyor.

Baba Dizisinin İlk Tanıtımı Yayınlandı! Dizinin Yayın Tarihi Belli Oldu Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler