Ana SayfaDizilerOğlum 2. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Zeynep Büyük Bir Çıkmazın İçine...

İlgili Postlar

Oğlum 2. Bölüm 2. Ön İzleme Yayında! Zeynep Büyük Bir Çıkmazın İçine Giriyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Oğlum, 2. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Melike, oğlunun kokusu gitmemesi için evin camlarını açmaz. Efe, Demet gözetiminde olay yerine götürülür ve ona cinayeti nasıl işlediğinin tatbikatı yapılır. İlyas, olay yerine silahını alıp gider ve katili görüp vurmak ister. Demet Efe’yi saklar. İlyas, oğlunu öldürenin bir çocuk olduğunu görünce şok olur. Oğlum 2. bölüm 2. ön izlemesi yayınlandı. Demet’le konuşan Zeynep, büyük bir çıkmazın içine giriyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Zeynep Büyük Bir Çıkmazın İçine Giriyor!

Oğlum 2. bölüm 2. ön izlemesinde; Zeynep, Demet’le konuşuyor. Ona, oğlunun masum olduğuna inandığını söylüyor. Demet de, eğer değilse ve serbest kaldığında yine aynı şeyleri yaparsa, o zaman ona bu savaşı bir daha vereceğini söylüyor. Zeynep, ne yapacağını bilemiyor.

İşte Oğlum 2. bölüm 2. ön izlemesi…

OĞLUM 1. BÖLÜM ÖZETİ!

Tuğrul ile Zeynep, sürekli tartışan bir karı kocadır. Zeynep, öğretmen olmasına rağmen oğluyla iletişim kurmakta zorlanır. Tuğrul ise, oğluyla fazla ilgilenmez. İçine kapanık olan Tuğrul, o gün okula gitmez. Gidip oyun oynar. Melike, sabah oğlu Kaan’ı kreşe bırakır. O gün işten ilk maaşını alır ve gidip Kaan’a istediği scooteri alır.

Kendisine giyecek bir şeyler bakarken oğlunu almaya geç kaldığını fark edip apar topar yola çıkar. Öğretmen, sürekli telefonla görüşür ve Melike ona ulaşamaz. Kaan’ı yalnız bırakıp içeri giren öğretmen ondan bir yere gitmemesini ister. Melike, geliyor ve oğlunun olmadığını anlar.

Kaan, bir kirpi görüyor ve peşinden gidince de kaybolur. Efe, Kaan’ı görüyor ve onun kaybolduğunu anlar. Onu emniyete götürür. Kaan, Efe’den önce kendisine scooterı vermesini ister. Beraber, Efe’nin evlerinin arkasındaki ormana gizli yerine giderler. Oradan Efe yalnız döner.

Asiye ile İlyas, polise Kaan’ın kaybolduğunu bildirir. Bu arada kendileri de sokak sokak Kaan’ı arar. Bir çocuk cesedi bulur ve komiser İlyas’a bulunan cesedin oğlunun kıyafetlerine uyduğunu söyler. İlyas bu haberle yıkılır. Melike, İlyas’ın halini görünce oğluna bir şey olduğunu anlayıp fenalaşır.

Tuğrul, Zeynep’i başka bir kadınla aldatır. O gece eve gelmez. Okula komiser gelir ve Zeynep’e Efe’yle konuşmaları gerektiğini söyler. Zeynep, Tuğrul’a bir türlü ulaşamaz. Efe, kendisi emniyete gider. Demet gelir ve Efe’ye sorular sorar. Efe, Kaan’ı kendisinin öldürdüğünü, hatta dolabında onun kanı olan gömleğinin durduğunu söyler.

Zeynep, duyduklarına inanamaz ve Efe’yi eve götürmek ister. Melike, oğlunun öldüğünü kabullenemez. Kaan ölmemiş gibi onun en sevdiği yemeği yapmak ister. İlyas ona, oğlunun öldüğünü hatırlatmak zorunda kalır.

Oğlum 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! İlyas oğlunun Katilinin Bir Çocuk Olduğunu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler