Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Cana'yla Sedat'ı Yakalıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Cana’yla Sedat’ı Yakalıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 31. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Feride, Cana’yı kapattığı yere girip onu terbiye etmek için ilk operasyonuna başlar. Cana, korku içinde onun kendisine ne yapacağını bekler. Adil, öğrendiklerini Nalan’ın bilmesi gerektiğini ve kızına her şeyi anlatacağını söyler. Sedat’a Cana’dan bir mesaj gelir. Nalan onun mesajını okur ve Sedat’ı takip eder. Camdaki Kız 31. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nalan, Cana’yla Sedat’ı yakalıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Cana’yla Sedat’ı Yakalıyor!

Camdaki Kız 31. bölüm 2. fragmanında; Hayri, Nalan’a bir hediye alıyor ve hediyenin onun yüzünü güldürmesini istiyor. Cana, Feride’nin elinden kurtulmak için o ne derse onu yapmak zorunda kalıyor. Nalan, Sedat’ı takip ediyor ve onun Cana’yla buluştuğunu görüyor. Sedat’dan, Cana’yla kendisini yalnız bırakmasını istiyor.

İşte Camdaki Kız 31. bölüm 2. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 30. BÖLÜM ÖZETİ!

Nalan Sedat’a, hamile olduğunu söyler. Sedat, sevinçten havalara uçar. Nalan, Hayri’yle birlikte eve dönmek üzere yola çıkar. Onlar yola çıktıktan sonra Cavit, Sedat’ın yanına gelir ve babasını aramasını ister. Rafet, Cavit’le konuşur ve Sedat’ın yanına gittiği için ona çok kızar.

Nalan ile Hayri, yolda bol bol sohbet eder. Hayri’nin hikayesi Nalan’ı çok etkiler. Özellikle onun dinlettiği şarkı Nalan’ın çok hoşuna gider. Feride, kızının gecikmesine çok öfkelenir. Onu kapıda bekler ve Nalan gelir gelmez onu hemen doktora götürür. Bebeğin sağlıklı olduğunu anladıktan sonra rahatlar.

Rafet, Sedat’ın eve getirilmesini ister. Sedat, eve getirilince ne olduğunu anlar. Rafet oğluna, o mahkemeye çıkacağını gerekirse hapis de yatacağını söyler. O gece Cana Sedat’ı arar ve onu yanına çağırır. Hayri, onların konuşmasını duyar. Nalan gibi bir kadının onun nasıl aldattığına bir anlam veremez.

Adil, Cana’ya çocuklarını alacağını müjdeler. Sedat, mahkemeye çıkarılır ve tutuksuz yargılanmasına karar verilir. O akşam tüm aile bir araya gelir ve yemekten sonra Nalan ile Sedat, bebek bekledikleri haberini herkese açıklar.

Alp Adil’i, arar ve Cana’ya yardım ettiğini bildiğini, Feride hanımın durumu daha önceden de bildiğini Cana ile Sedat’ın yıllardır ilişkilerinin devam ettiğini bunu belgelerle de ispat edeceğini söyler. Adil, duydukları karşısında çok öfkelenir. Sedat’ı tersler. Feride, hemen durumu düzeltmeye çalışır ve Adil’e bunu açıklarsa Nalan’ın bebeğini düşürebileceğini söyler.

Adil, susar. Ama ertesi gün gidip Cana’nın çocuklarını almasını engeller. Feride Cana’yı arayıp sabah çocuklarının evlerine geleceğini söyleyip onu kahvaltıya çağırır. Yiyeceklere onu bayıltacak karışımlar hazırlayıp ona yedirir. Cana, çocuklarına kavuşacağı için sevinçle Feride ile kahvaltı yapar.

Feride, Cana’yı bayılttıktan sonra onu bodrumdaki yerine kapatır. Nalan, yine neler olduğunu anlayamaz ve Hayri’nin dinlettiği şarkı aklına gelip açar. Hayri, onun kendisinin en sevdiği şarkıyı dinlediğini duyunca ona karşı hayranlığı daha da büyür.

Camdaki Kız 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Feride’nin Cana’yı Terbiye Etme Operasyonu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler