Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 61. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Hikayenin Sonu Mutlu Bitiyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 61. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Hikayenin Sonu Mutlu Bitiyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 61. son bölümüyle 18 şubat cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Kliniğe ilk olarak Dara gelir. Daha sonra annesi de doktor hanımla konuşmak için gelir. Sadi, kliniğe gelip avukat Nazgül’ün aslında Cevher ablasıyla birlikte çöpten buldukları bebek olduğunu öğrendiğini anlatır. O gün Sadi, doktor hanımla vedalaşır gibi konuşup ayrılır. Doktor hanım Sadi’nin yeni bir randevu almadığını öğrenince onun kötü bir şey yapmasından korkar. Nazgül, Sadi’nin katil olmasına izin vermez. Kırmızı Oda 61. bölüm 1. final fragmanı yayınlandı. Hikayenin sonu mutlu bitiyor.

Cuma Dizileri 2021

Hikayenin Sonu Mutlu Bitiyor!

Kırmızı Oda 61. bölüm 1. final fragmanında; Sadi, babasıyla yüzleşiyor. Babası, bir daha Sadi’nin karşısına çıkmayacağını söylüyor. Tuna, beklediği evlenme teklifini alıyor. Düğün dernek kuruluyor. Düğünde, herkes bir araya geliyor.

İşte Kırmızı Oda 61. bölüm 1. fragmanı…

KIRMIZI ODA 60. BÖLÜM ÖZETİ!

Dara, her zamankinden daha iyi bir şekilde kliniğe gelir. Doktor hanıma çocukluğundaki Dara’yla buluşup ona yeni evini gösterdiğini ve onunla oyunlar oynadığını anlatır. Bu arada Sare’ye evlenme teklif ettiğini de söyler. Dara’nın annesi oğluna haksızlık yaptığını anlar. Onunla konuşmak için evine gittiğinde Sare’nin parmağındaki yüzüğü görür.

Oğlunun evleneceğini kendisine anlatmaması biraz ağrına gider. Sare’den rica edip kendisini Dara’nın gittiği kliniğe götürmesini ister. Dara, doktor hanımın yanındayken annesinin geldiğini öğrenir. Annesi doktor hanımla görüşmek istediğini söyler. Onunla yalnız görüşüp ona kendisinin Dara’ya farklı davrandığının farkında olduğunu anlatır.

Doktor hanıma teşekkür edip onun Dara’ya kendisinden daha iyi annelik ettiğini söyler. Daha sonra tekrar hafızası gider. Dara, annesini alıp eve götürür. O günden sonra Dara’nın annesiyle olan ilişkisi farklı olmaya başlar. Daha sonra Sadi gelir. Sadi, oldukça düşünceli ve gergin içeri girer.

Sadi başlıyor anlatmaya… Avukat ile buluşan Sadi ona, Seda ile babasını görüştürmeyi kabul ettiğini ancak kendisininde orada olmak istediğini söyler. Nazgül, onu korumak için bunu yaptığını ona bir can borçlu olduğunu, anneannesinin ona babasına verdiği intikam yemininden vazgeçmesini istediğini söyler.

Sadi avukatın Nazgül, çöpten bulunan bebek olduğunu anlar. Bir gün bebek hastalanır ve Sadi Cevher ablasından habersiz onu hastaneye götürür. Orada tedavi ettirdikten sonra birlikte onu hastaneden çalar. Ama Cevher Sadi’ye, bebeği kızına teslim edeceğine dair ona söz verir.

Onların istediğini kabul eden Sadi, bir adamlarını onların yanına koyup kendisi uzaktan onları izler. Seda, babasıyla buluştuğu için çok mutlu olur. Sadi, silahını çekip babasını öldürmek için hazırlanır. O sırada yanına Nazgül gelir ve onun kötü bir şey yapmaması için yanından ayrılmaz.

Kırmızı Oda 61. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazgül Sadi’nin Katil Olmasına İzin…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler