Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 61. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazgül Sadi'nin Katil Olmasına İzin...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 61. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nazgül Sadi’nin Katil Olmasına İzin Vermiyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 60. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kliniğe ilk olarak Dara geliyor. Daha sonra annesi de doktor hanımla konuşmak için geliyor. Sadi, kliniğe gelip avukat Nazgül’ün aslında Cevher ablasıyla birlikte çöpten buldukları bebek olduğunu öğrendiğini anlatıyor. O gün Sadi, doktor hanımla vedalaşır gibi konuşup ayrılıyor. Doktor hanım Sadi’nin yeni bir randevu almadığını öğrenince onun kötü bir şey yapmasından korkuyor. Nazgül, Sadi’nin katil olmasına izin vermiyor.

Cuma Dizileri 2021

Nazgül Sadi’nin Katil Olmasına İzin Vermiyor!

Kırmızı Oda 61. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dara, her zamankinden daha iyi bir şekilde kliniğe geliyor. Doktor hanıma çocukluğundaki Dara’yla buluşup ona yeni evini gösterdiğini ve onunla oyunlar oynadığını anlatıyor. Bu arada Sare’ye evlenme teklif ettiğini de söylüyor. Dara’nın annesi oğluna haksızlık yaptığını anlıyor. Onunla konuşmak için evine gittiğinde Sare’nin parmağındaki yüzüğü görüyor.

KIRMIZI ODA 60. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Oğlunun evleneceğini kendisine anlatmaması biraz ağrına gidiyor. Sare’den rica edip kendisini Dara’nın gittiği kliniğe götürmesini istiyor. Dara, doktor hanımın yanındayken annesinin geldiğini öğreniyor. Annesi doktor hanımla görüşmek istediğini söylüyor. Onunla yalnız görüşüp ona kendisinin Dara’ya farklı davrandığının farkında olduğunu anlatıyor.

Doktor hanıma teşekkür edip onun Dara’ya kendisinden daha iyi annelik ettiğini söylüyor. Daha sonra tekrar hafızası gidiyor. Dara, annesini alıp eve götürüyor. O günden sonra Dara’nın annesiyle olan ilişkisi farklı olmaya başlıyor. Daha sonra Sadi geliyor. Sadi, oldukça düşünceli ve gergin içeri giriyor.

Sadi başlıyor anlatmaya. Avukat ile buluşan Sadi ona, Seda ile babasını görüştürmeyi kabul ettiğini ancak kendisininde orada olmak istediğini söylüyor. Nazgül, onu korumak için bunu yaptığını ona bir can borçlu olduğunu, anneannesinin ona babasına verdiği intikam yemininden vazgeçmesini istediğini söylüyor.

Sadi avukatın Nazgül, çöpten bulunan bebek olduğunu anlıyor. Bir gün bebek hastalanıyor ve Sadi Cevher ablasından habersiz onu hastaneye götürüyor. Orada tedavi ettirdikten sonra birlikte onu hastaneden çalıyor. Ama Cevher Sadi’ye, bebeği kızına teslim edeceğine dair ona söz veriyor.

Onların istediğini kabul eden Sadi, bir adamlarını onların yanına koyup kendisi uzaktan onları izliyor. Seda, babasıyla buluştuğu için çok mutlu oluyor. Sadi, silahını çekip babasını öldürmek için hazırlanıyor. O sırada yanına Nazgül geliyor ve onun kötü bir şey yapmaması için yanından ayrılmıyor. Sadi, babasıyla Seda’nın uzaklaştığını görüyor.

Kırmızı Oda Dizisi Final Mi Yapıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler