Ana SayfaDizilerYargı 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Niyazi İntihar Ediyor!

İlgili Postlar

Yargı 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Niyazi İntihar Ediyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 20. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ceylin, iddianameyi okuyunca kendisinin müebbete kadar yargılanabileceğini anlayıp panik oluyor. Yekta, iddianameye itiraz ediyor. Davaya geçici olarak bakan Derya, Yekta’nın Ilgaz’a karşı suçlamalarını asılsız buluyor. Niyazi, kendi suçunu Göksu’nun üzerine atıyor. Ilgaz, Pars ve Eren’le birlikte güvenlik kamerasından eski odasına kimlerin girip çıktığına bakıyor. Niyazi’nin girdiği görülüyor. Ceylin ile Ilgaz, Niyazi’yi takibe alıyor. Niyazi ise yakalanacağını anlayınca intihar ediyor.

Pazar Dizileri 2021

Niyazi İntihar Ediyor!

Yargı 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İddianameyi okuyan Ceylin, sinir krizleri geçiriyor. O iddianameyle kendisinin müebbete kadar yargılanabileceğini söylüyor. Ilgaz onu, sakinleştirmeye çalışıyor. Ceylin, iddianameyi Ilgaz’ın Pars’la birlikte hazırladığını anlıyor. Önce ona öfkelense de sonra sakinleşip işine geri dönüyor. Yekta, iddianameyi beğenmiyor.

YARGI 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Baş savcının yerine vekaleten Derya savcı bakıyor. Ilgaz, ifade vermek için onun yanına gidiyor. İfadesini verip çıkıyor. Daha sonra Yekta, iddianameye itiraz etmek için Derya savcıya gidiyor. Ilgaz’ı, delil değiştirmekle suçluyor. Derya savcı, Ilgaz’ın düzgün biri olduğunu, onun suçsuz olabileceğine inandığını ima edip Yekta’nın itirazını kabul etmiyor.

Yekta, ekibinden Ilgaz’ın açıklarını bulmalarını istiyor. Göksu’nun telefonunun sinyallerinden Tilmen hukuka girdiği tespit ediliyor ve sorguya alınıyor. Eren, onun masum olduğuna inanıyor. Ama dolabında Ilgaz’a ait DNA sakladığı ortaya çıkınca Göksu, nöbetçi mahkemeye sevk ediliyor. Mahkeme öncesi Ilgaz, Göksu ile konuşuyor.

Göksu, gözyaşları içinde ona bu mesleğe nasıl başladığını anlatıyor ve bir gün bile mesleğine ihanet etmediğini söylüyor. Ilgaz, Göksu’nun masum olduğuna kanaat getiriyor. Ilgaz’ın dosyasını Derya savcı tekrar ona geri veriyor. Ilgaz, eski odasına gidiyor ve odasının hala temizlenmediğini parmak izlerinin bile durduğunu görüyor.

Hemen gidip durumu Pars ile Eren’e söylüyor. Güvenlik kamerasından o odaya kimlerin girip çıktığına bakıyorlar ve Niyazi’nin girdiği görünüyor. Ceylin, bu durumdan habersiz Ilgaz’a yalan söyleyip Niyazi’nin evinin önünde onun çıkmasını bekliyor. Ilgaz Ceylin’i arayıp hainin Niyazi olduğunu söylüyor.

Ceylin, onun evinin önünde beklediğini söyleyince hemen Ilgaz onun yanına gidiyor. Bu arada Niyazi evden çıkıyor. Yolda Niyazi, takip edildiğini anlıyor. Ilgaz hemen Eren’i arayıp onun gittiği istikameti söylüyor. Eren, ekiplerle yolları tutuyor. Yolda bir kaza oluyor ve yol tıkanınca Niyazi arabasından çıkıp koşmaya başlıyor.

Ilgaz onun peşinden koşup, kaçmamasını teslim olmasını istiyor. Niyazi, hapse girmek istemediğini söyleyip kendisini bir kamyonun altına atıyor.

Yargı 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Niyazi’nin Yaptıkları Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler