Ana SayfaDizilerAziz 14. Bölüm 1. Ön İzlemesi Yayında! Aziz Efnan'a Yüzük Parmağı Hikayesini...

İlgili Postlar

Aziz 14. Bölüm 1. Ön İzlemesi Yayında! Aziz Efnan’a Yüzük Parmağı Hikayesini Anlatıyor!

Show Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Aziz, 14. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aziz, amcasının tehdidine boyun eğmez. Atölyesine gidip Piere’den orayı terk etmesini ister. Piere, adamlarından Aziz’in sakladığı erzakları bulmalarını onu asılırken görmek istediğini söyler. Galip Adem’i, evlatlıktan ret edip onu evden kovar. Sokakta kalan Adem ile Dilruba, Aziz’in evine sığınmak zorunda kalır. Bu durum Efnan’ın pek hoşuna gitmez. Aziz 14. bölüm 1. ön izlemesi yayınlandı. Aziz Efnan’a, yüzük parmağı hikayesini anlatıyor.

Cuma Dizileri 2021

Aziz Efnan’a Yüzük Parmağı Hikayesini Anlatıyor!

Aziz 14. bölüm 1. ön izlemesinde; Aziz Efnan’a, yüzüğün neden o parmağa takıldığını anlatıyor. Anlattıktan sonra onu alnından öpüyor ve o yüzükle birbirlerine bağlandıklarını söylüyor.

İşte Aziz 14. bölüm 1. ön izleme…

AZİZ 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Kenan, Mustafa’yı vurur. Aziz, sınır askerlerine yakalanmadan iki araba erzağı kaçırmaya çalışır. Mustafa’nın vurulduğunu anlayan Aziz, arabaları durdurup arabadan düşen Mustafa’yı diğer arabaya koyup onların gitmesini ister. Askerlerin dikkatini kendisinin üzerine çeker ve bir ormanlık alana gelip arabadaki erzakları saklar.

Sonra Fransız askerlerine yakalanır. Ancak, kaçmayı başarır. Efnan, Aziz’in döneceğinden hiç umudunu kesmez. Pierre, Galip’i yanına çağırıp silahların nerede olduğunu sorar. Galip, iyice Piere karşısında zor durumda kalır. Pierre, sınırda bir Türk’ün yakalandığını öğrenir.

Onun Aziz, olabileceğini düşünür. Ama yakalanan kişinin Kenan olduğunu görür. Kenan, Maksude ile Mustafa’nın sınırdan kaçacağını öğrenip onların peşine düştüğü yalanını söyler. Onların kaçmasını istemediği içinde Mustafa’yı vurduğunu itiraf eder. Aziz döner ve erzakları deposuna saklar.

Mustafa, ağır yaları bir şekilde getirilir. Ama Mustafa, hayatını kaybeder. Galip Pierre ile Aziz’in evine gider. Orada Mustafa’nın öldüğünü anlarlar. Piere, erzakların Aziz’in evinde olduğunu tahmin eder. Ancak Maksude’nin feryadını görünce arama yapamadan döner. Efnan, evdeki çalışanlarla erzakları gizli bir yere taşır.

Aziz, atölyedeki arkadaşlarına Mustafa’nın Türklere erzak getirme yolunda şehit olduğunu açıklar. Oğullarını da ömrü boyunca koruyacağına söz verir. Efnan, Aziz’e kendisini anlatır. Aziz, Efnan’ı affeder. Onu ilk kez öper. Aziz, büyük ihale için hazırlanır. Pierre, Galip’i yanına çağırıp onu Maksude’yle tehdit eder.

O silahların kaçırılmasında Maksude’nin de içinde olduğunu Aziz’le birlikte kızının da asılacağını söyler. Galip Pierre, kızına dokunmayacağı karşılığında ona Aziz’in atölyesini vereceğini vaat eder. İhalede ihaleyi Aziz alır. Galip Aziz’e, atölyesini kaybettiğini söylediğinde kandırılanın kendisi olduğunu, Adem’in bir gün önce atölye hisselerini geri Aziz’e devir ettiğini öğrenir.

Pierre’e karşı çaresiz kalan Galip, Adem’in ihanetinden sonra kötü olur. Aziz’e, o atölyeyi Pieere’e vermesini yoksa onun oğlunu öldürdüğünü itiraf edeceğini söyleyip onu tehdit eder.

Aziz 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Atölyesini Piere’e Vermeyince İşler Karışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler