Ana SayfaDizilerYargı 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylin Yekta'nın Diplomasının Olmadığını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Yargı 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylin Yekta’nın Diplomasının Olmadığını Öğreniyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı, 21. yeni bölümüyle 20 şubat pazar günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ceylin, iddianameyi okuyunca kendisinin müebbete kadar yargılanabileceğini anlayıp panik olur. Yekta, iddianameye itiraz eder. Davaya geçici olarak bakan Derya, Yekta’nın Ilgaz’a karşı suçlamalarını asılsız bulur. Niyazi, kendi suçunu Göksu’nun üzerine atar. Ilgaz, Pars ve Eren’le birlikte güvenlik kamerasından eski odasına kimlerin girip çıktığına bakar. Niyazi’nin girdiği görülür. Ceylin ile Ilgaz, Niyazi’yi takibe alır. Niyazi ise yakalanacağını anlayınca intihar eder. Yargı 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ceylin, Yekta’nın avukatlık diplomasının olmadığını öğreniyor.

Pazar Dizileri 2021

Ceylin Yekta’nın Diplomasının Olmadığını Öğreniyor!

Yargı 21. bölüm 1. fragmanında; Niyazi’nin intiharının ardından Metin, Ilgaz ile Ceylin’e çok kızıyor. Polisin yerine suçluyu kendilerinin takip etmelerinin kabul edilemez bir hata olduğu söylüyor. Baba ve oğul karşı karşıya geliyor. Yekta ise Ceylin’e karşı olan tutumunu daha da sertleşiyor. Ceylin’in suçlanması için elinden geleni yapıyor. Seda ise Laçin’e Yekta’nın her şeyi bildiğini anlatınca olaylar karışıyor. Murat’ın kendisi için suçu üstlenmesine çok üzülen Laçin soluğu Ceylin’in yanında alıyor. Ona, Yekta’nın avukatlık diplomasının olmadığı bilgisini veriyor.

İşte Yargı 21. bölüm 1. fragmanı…

 

YARGI 20. BÖLÜM ÖZETİ!

İddianameyi okuyan Ceylin, sinir krizleri geçirir. O iddianameyle kendisinin müebbete kadar yargılanabileceğini düşünür. Ilgaz onu, sakinleştirmeye çalışır. Ceylin, iddianameyi Ilgaz’ın Pars’la birlikte hazırladığını anlar. Önce ona öfkelense de sonra sakinleşip işine geri döer. Yekta, iddianameyi beğenmez.

Baş savcının yerine vekaleten Derya savcı bakar. Ilgaz, ifade vermek için onun yanına gider. İfadesini verip çıkar. Daha sonra Yekta, iddianameye itiraz etmek için Derya savcıya gider. Ilgaz’ı, delil değiştirmekle suçlar. Derya savcı, Ilgaz’ın düzgün biri olduğunu, onun suçsuz olabileceğine inandığını ima edip Yekta’nın itirazını kabul etmez.

Yekta, ekibinden Ilgaz’ın açıklarını bulmalarını ister. Göksu’nun telefonunun sinyallerinden Tilmen hukuka girdiği tespit edilir ve sorguya alınır. Eren, onun masum olduğuna inanır. Ama dolabında Ilgaz’a ait DNA sakladığı ortaya çıkınca Göksu, nöbetçi mahkemeye sevk edilir. Mahkeme öncesi Ilgaz, Göksu ile konuşur.

Göksu, gözyaşları içinde ona bu mesleğe nasıl başladığını anlatır ve bir gün bile mesleğine ihanet etmediğini söyler. Ilgaz, Göksu’nun masum olduğuna kanaat getirir. Ilgaz, eski odasına gider ve odasının hala temizlenmediğini parmak izlerinin bile durduğunu görür.

Hemen gidip durumu Pars ile Eren’e söyler. Güvenlik kamerasından o odaya kimlerin girip çıktığına bakarlar ve Niyazi’nin girdiği görünür. Ceylin, bu durumdan habersiz Ilgaz’a yalan söyleyip Niyazi’nin evinin önünde onun çıkmasını bekler. Ilgaz Ceylin’i arayıp hainin Niyazi olduğunu söyler.

Ceylin, onun evinin önünde beklediğini söyleyince hemen Ilgaz onun yanına gider. Bu arada Niyazi evden çıkar. Yolda Niyazi, takip edildiğini anlar. Ilgaz hemen Eren’i arayıp onun gittiği istikameti söyler. Eren, ekiplerle yolları tutar. Yolda bir kaza olur ve yol tıkanınca Niyazi arabasından çıkıp koşmaya başlar.

Ilgaz onun peşinden koşup, kaçmamasını teslim olmasını ister. Niyazi, hapse girmek istemediğini söyleyip kendisini bir kamyonun altına atar.

Yargı 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Niyazi İntihar Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler