Ana SayfaDizilerSadakatsiz 49. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haluk'un Ölmesiyle Şirketin Başına Volkan Geçiyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 49. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Haluk’un Ölmesiyle Şirketin Başına Volkan Geçiyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 49. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Asya, Ali ile Aras’ı yüzleştirir. Ali, ısrarla yalan söylemeye devam eder. Aras, güvenlik kamerasından silinen görüntüleri bulup Asya’ya gönderir. Ali’nin yalan söylediği ortaya çıkar. Asya, Aras’la görüşüp onunla bir an evvel evlenmek istediğini söyler. Leyla, Asya’yı rezil etmek için Aras’a bir doğum günü partisi tertip eder. Asya ile Aras, partide evlilik tarihini açıklar. Sadakatsiz 49. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Haluk’un ölmesiyle, şirketin başına Volkan geçiyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Haluk’un Ölmesiyle Şirketin Başına Volkan Geçiyor!

Sadakatsiz 49. bölüm 1. fragmanında; Aras, ailesinin ölümünün arkasında Haluk’un olduğunu anlayıp ondan hesap soruyor. O gittikten sonra Haluk, kalp krizi geçirip hayatını kaybediyor. Gönül, kocasının ölümünden sonra şirketin başına Volkan’ı geçiriyor. Aras Asya’a, birlikte uzaklara gitmeyi teklif ediyor. Ancak Asya, ilk iş gününde şirkette Volkan’ı bekliyor. Asya’nın, planı ne?

İşte Sadakatsiz 49. bölüm 2. fragmanı…

SADAKATSİZ 48. BÖLÜM ÖZETİ!

Volkan, Aras’ın Ali’yi hırpaladığına inanır. Asya, Ali’nin kolundaki morluğu gördükten sonra Aras’ı çağırıp oğluyla yüzleştirir. Ali, Aras’ın yüzüne de onun kendisini hırpaladığını söyler. Volkan, Asya’ya Aras’ın o eve bir daha girmesini istemediğini söyler. Asya, Aras’ın peşinden gidip arada kaldığını söyler.

Aras, Ali’ye değil kendisinin hiçbir çocuğa el kaldırmayacağını, onun kendisine güvenmediği için bu ilişkiyi sürdüremeyeceğini söyler. Asya, ertesi gün Aras’ın gönderdiği kişiye güvenlik kamerasının hart diskini verir. Aras, Ali’nin sildiği görüntüleri bulup Asya’ya gönderir.

Asya, Volkan ile Ali’ye görüntüleri izletir. Ali’nin kendi kolunu kendisinin morartığını ve görüntüleri sildiği ortaya çıkar. Asya, Ali’ye ceza veriyor ve elindeki telefonu tableti alıp ona okuması için kitap verir. Leyla, Ayşe’ye her şeyi farklı anlatır. Aras’la boşanmasında Asya’nın kendisine komplo kurduğunu söyler.

Ayşe’de ona inanır. Oğlunun Asya’yla evlenmesini istemez. Leyla, Aras’ın doğum günü için bir organizasyon yapar ve onun arkadaşlarını davet eder. Orada herkese Asya’yı evliliğini yıkan kadın olarak tanıtmayı planlar. Asya, Aras’ın yanına gidip onunla konuşur ve ondan özür diler. Onunla bir an evvel evlenmek istediğini söyler.

Gidip Ali’ye de Aras’la evlilik kararı aldıklarını söyleyip onu hazırlar. Asya ile Aras, doğum günü partisinde herkese düğün tarihlerini açıklamayı planlar. Volkan, Asya’nın Aras’la evlilik kararı aldığını öğrenir. Bir de üzerine evini onun aldığını da öğrenir. Derin, Aras’ın arkadaşı Onur’la tanışır.

Volkan’ı onunla kıskandırmayı planlar. Derin’e saldıran adam dayısını da yaralar. Bahar ile Melih, Ankara’ya taşınma kararı alır. Aras, Onur’u Derin konusunda uyarır. Leyla, doğum günü partisine Ali’yi de alıp gelir. Herkesin içinde Asya’yı yuva yıkan kadın olarak tanıtır. Asya ise, herkese Aras’la iki hafta sonra evleneceklerini açıklar. Volkan, göz yaşları içinde onları izler.

Sadakatsiz 49. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya İle Aras Evlilik Tarihini Açıklıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler