Ana SayfaDizilerSadakatsiz 49. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya İle Aras Evlilik Tarihini Açıklıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 49. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya İle Aras Evlilik Tarihini Açıklıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 48. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, Ali ile Aras’ı yüzleştiriyor. Ali, ısrarla yalan söylemeye devam ediyor. Aras, güvenlik kamerasından silinen görüntüleri bulup Asya’ya gönderiyor. Ali’nin yalan söylediği ortaya çıkıyor. Asya, Aras’la görüşüp onunla bir an evvel evlenmek istediğini söylüyor. Leyla, Asya’yı rezil etmek için Aras’a bir doğum günü partisi tertip ediyor. Asya ile Aras, partide evlilik tarihini açıklıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Asya İle Aras Evlilik Tarihini Açıklıyor!

Sadakatsiz 49. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Volkan, Aras’ın Ali’yi hırpaladığına inanıyor. Asya, Ali’nin kolundaki morluğu gördükten sonra Aras’ı çağırıp oğluyla yüzleştiriyor. Ali, Aras’ın yüzüne de onun kendisini hırpaladığını söylüyor. Volkan, Asya’ya Aras’ın o eve bir daha girmesini istemediğini söylüyor. Asya, Aras’ın peşinden gidip arada kaldığını söylüyor.

SADAKATSİZ 48. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Aras, Ali’ye değil kendisinin hiçbir çocuğa el kaldırmayacağını, onun kendisine güvenmediği için bu ilişkiyi sürdüremeyeceğini söylüyor. Asya, ertesi gün Aras’ın gönderdiği kişiye güvenlik kamerasının hart diskini veriyor. Aras, Ali’nin sildiği görüntüleri bulup Asya’ya gönderiyor.

Asya, Volkan ile Ali’ye görüntüleri izletiyor. Ali’nin kendi kolunu kendisinin morartığını ve görüntüleri sildiği ortaya çıkıyor. Asya, Ali’ye ceza veriyor ve elindeki telefonu tableti alıp ona okuması için kitap veriyor. Leyla, Ayşe’ye her şeyi farklı anlatıyor. Aras’la boşanmasında Asya’nın kendisine komplo kurduğunu söylüyor.

Ayşe’de ona inanıyor. Oğlunun Asya’yla evlenmesini istemiyor. Leyla, Aras’ın doğum günü için bir organizasyon yapıyor ve onun arkadaşlarını davet ediyor. Orada herkese Asya’yı evliliğini yıkan kadın olarak tanıtmayı planlıyor. Asya, Aras’ın yanına gidip onunla konuşuyor ve ondan özür diliyor. Onunla bir an evvel evlenmek istediğini söylüyor.

Gidip Ali’ye de Aras’la evlilik kararı aldıklarını söyleyip onu hazırlıyor. Asya ile Aras, doğum günü partisinde herkese düğün tarihlerini açıklamayı planlıyor. Volkan, Asya’nın Aras’la evlilik kararı aldığını öğreniyor. Bir de üzerine evini onun aldığını da öğreniyor. Derin, Aras’ın arkadaşı Onur’la tanışıyor.

Volkan’ı onunla kıskandırmayı planlıyor. Derin’e saldıran adam dayısını da yaralıyor. Bahar ile Melih, Ankara’ya taşınma kararı alıyor. Aras, Onur’u Derin konusunda uyarıyor. Leyla, doğum günü partisine Ali’yi de alıp geliyor. Herkesin içinde Asya’yı yuva yıkan kadın olarak tanıtıyor. Asya ise, herkese Aras’la iki hafta sonra evleneceklerini açıklıyor. Volkan, göz yaşları içinde onları izliyor.

Sadakatsiz 48. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali’nin İftirası Aras ile Asya’nın Arasını…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler