Ana SayfaDizilerOğlum 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efe'nin İtirafı Herkesi Şoke Ediyor!

İlgili Postlar

Oğlum 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efe’nin İtirafı Herkesi Şoke Ediyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Oğlum, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan ilk bölümünde; Melike, kreşten Kaan’ı almak için geç kalıyor. Kaan, kreşten çıkıp kayboluyor. Efe onu buluyor ve Kaan’ı gizli yerine götürüyor. O gün Kaan’ın cansız bedeni bulunuyor. Aile çocuklarının öldüğünü duyup derin üzüntüye giriyor. Efe, emniyete gidip Demet’e Kaan’ı kendisinin öldürdüğünü söylüyor. Oğlum 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Efe’nin itirafı herkesi şoke ediyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Efe’nin İtirafı Herkesi Şoke Ediyor!

Oğlum dizisinin 2. bölüm 1. fragmanında; İlyas, Melike’nin 15 dakika geç kalmasıyla oğlunun öldürülmüş olmasına bir anlam veremiyor. Tuğrul, oğlunun katil olduğuna inanıyor. Zeynep, buna inanmakta zorlanıyor. Oğlunu aklamak için çareler düşünmeye başlıyor. Melike, eline taş alıp ana okulunun camlarını kırıyor.

İşte Oğlum 2. bölüm 1. fragmanı…

OĞLUM 1. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tuğrul ile Zeynep, sürekli tartışan bir karı kocadır. Zeynep, öğretmen olmasına rağmen oğluyla iletişim kurmakta zorlanıyor. Tuğrul ise, oğluyla fazla ilgilenmiyor. İçine kapanık olan Tuğrul, o gün okula gitmiyor. Gidip oyun oynuyor. Melike, sabah oğlu Kaan’ı kreşe bırakıyor. O gün işten ilk maaşını alıyor ve gidip Kaan’a istediği scooteri alıyor.

Kendisine giyecek bir şeyler bakarken oğlunu almaya geç kaldığını fark edip apar topar yola çıkıyor. Öğretmen, sürekli telefonla görüşüyor ve Melike ona ulaşamıyor. Kaan’ı yalnız bırakıp içeri giren öğretmen ondan bir yere gitmemesini istiyor. Melike, geliyor ve oğlunun olmadığını anlıyor.

Kaan, bir kirpi görüyor ve peşinden gidince de kayboluyor. Efe, Kaan’ı görüyor ve onun kaybolduğunu anlıyor. Onu emniyete götürüyor. Kaan, Efe’den önce kendisine scooterı vermesini istiyor. Beraber, Efe’nin evlerinin arkasındaki ormana gizli yerine gidiyorlar. Oradan Efe yalnız dönüyor.

Asiye ile İlyas, polise Kaan’ın kaybolduğunu bildiriyor. Bu arada kendileri de sokak sokak Kaan’ı arıyor. Bir çocuk cesedi buluyor ve komiser İlyas’a bulunan cesedin oğlunun kıyafetlerine uyduğunu söylüyor. İlyas bu haberle yıkılıyor. Melike, İlyas’ın halini görünce oğluna bir şey olduğunu anlayıp fenalaşıyor.

Tuğrul, Zeynep’i başka bir kadınla aldatıyor. O gece eve gelmiyor. Okula komiser geliyor ve Zeynep’e Efe’yle konuşmaları gerektiğini söylüyor. Zeynep, Tuğrul’a bir türlü ulaşamıyor. Efe, kendisi emniyete gidiyor. Demet geliyor ve Efe’ye sorular soruyor. Efe, Kaan’ı kendisinin öldürdüğünü, hatta dolabında onun kanı olan gömleğinin durduğunu söylüyor.

Zeynep, duyduklarına inanamıyor ve Efe’yi eve götürmek istiyor. Melike, oğlunun öldüğünü kabullenemiyor. Kaan ölmemiş gibi onun en sevdiği yemeği yapmak istiyor. İlyas ona, oğlunun öldüğünü hatırlatmak zorunda kalıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler