Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti!

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar Muhteşem Bir Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kanunsuz Topraklar, ne yazık ki final yaptı. Dizinin final bölümünde; Gülfem, Davut’un evlenme teklifini kabul ediyor ve eve gelip teyzesiyle kız kardeşine açıklıyor. Behice ile teyzesi Davut’un evlenmesine karşı çıkıyor. Davut, Gülfem’e sürpriz bir nikah hazırlıyor. Aynı gün kına gecesi ve düğün oluyor. Düğünü son anda öğrenen Ali, buna engel olamıyor. Emniyete gidip işlediği suçları itiraf ediyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Kanunsuz Topraklar Ekrana Veda Etti!

Bahar, Ali’nin tehdidiyle Gülfem ile Davut’un yanına gidiyor. Ancak çok geç kalıyor. İkili evlenme kararı alıyor. Davut, önce Gülfem’le birlikte annesinin elini öpmeye ve bu kararı ona söylemeye gidiyor. Sonra Gülfem, Behice ile teyzesine evleneceğini açıklıyor. Onların karşı çıkmalarına aldırış etmeden ertesi gün kına gecesinin olacağını söylüyor.

KANUNSUZ TOPRAKLAR DİZİSİNİN FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali, durumu öğreniyor ve Mehveç ile Yavuz’dan o gece kapıları açık bırakmalarını istiyor. Mehveç, Gülfem’in sütüne ilaç koyup ona veriyor. Gülfem, derin bir uykuya dalıyor. Ali Gülfem’in odasına girip onu uzun uzun seyrediyor. Onu her şeyden çok sevdiğini söyleyip gidiyor.

Gülfem’in kına gecesi günü Ali, Bahar’dan onun yanına gidip Davut’la otel odasında birlikte olduklarını söylemesini istiyor. Oda gidip Gülfem’e Davut’la birlikte olduğunu söylüyor. Sonra dayanamayıp Ali’nin kendisini tehdit edip bunu söylemesini istediğini söylüyor. Gülfem’in kına gecesi oluyor.

Davut, hemen belediye başkanın yanına gidip akşam için nikah saati alıyor. Bundan haberi olmayan Gülfem, kına gecesinden sonra gelinliğini inip aşağı iniyor. Mehveç, onun hemen evleneceğini Ali’ye bildiriyor. Ali, madene gittiğinde onların çoktan evlendiklerini anlıyor. Aradan dört hafta geçtikten sonra Gülfem, hamile olduğunu öğreniyor.

Ali Mehveç’e, o bebeğin doğmaması gerektiğini söylüyor. Mehveç’te Gülfem’in bebeğinin düşmesi için merdivenlerdeki halıyı kaldırıyor. Gülfem tam düşecekken Behice onu tutuyor. Asude, Behice’ye bir mektup gönderiyor ve Yavuz’un nasıl biri olduğunu anlatıyor. Behice hemen Yavuz’u kapının önüne koyuyor.

Ali, artık Güfem’den ümidini kesiyor ve emniyete gidip işleri suçları itiraf ediyor.

Kanunsuz Topraklar 16. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Davut İle Gülfem Evleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler