Ana SayfaDizilerAziz 13. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Aziz Dönüyor Mu?

İlgili Postlar

Aziz 13. Bölüm 1. Ön İzleme Yayında! Aziz Dönüyor Mu?

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Aziz, 13. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Aziz, sınır askerlerinin dikkatini çekip erzakla birlikte arkadaşlarını gönderip kendisini feda eder. Başta Galip olmak üzere kimse, Aziz’in geri döneceğini zannetmez. Herkes onun idam edileceğini ya da orada öldürüleceğini düşünmeye başlar. Efnan, Aziz için çok endişelenir. Aziz, sınırdan askerlere yakalanmadan kurtulabilecek mi? Aziz 13. bölüm 1. ön izlemesi yayınlandı. Aziz, dönüyor mu? Yoksa Efnan hayal mi görüyor?

Cuma Dizileri 2021

Aziz Dönüyor Mu?

Aziz 13. bölüm 1. ön izlemesinde; Efnan uyurken Aziz geliyor ve ona döndüğünü, ona hiçbir zaman bırakmayacağını söylüyor. Aziz gerçekten dönebiliyor mu? Yoksa Efnan, Aziz’i rüyasında mı görüyor?

İşte Aziz 13. bölüm 1. ön izlemesi…

AZİZ 12. BÖLÜM ÖZETİ!

Efnan, Pierre’in evinden aldığı telgrafın Mustafa Kemal Paşadan Aziz’in babasına teşekkür telgrafı olduğunu anlar ve götürüp Aziz’e verir. Aziz, babasının hain olmadığını öğrenip çok mutlu olur. Efnan’a, o telgrafı nereden aldığını sorar. Oda, yolda gelirken birinin eline sıkıştırıp kaçtığını söyler.

Efnan, babasının bir küçük kız çocuğunu zorla Galip beyin atölyesine çalışmak için verdiğini görür. Ona engel olmaya çalışırken Galip bey onu kapı dışarı eder. Aziz, Efnan’a yeni kıyafetler alıp gönderir. Efnan, elbiseleri giyip çok mutlu olur. Aziz, amcasının Efnan’ı hırpaladığını öğrenir. Gidip amcasından hesap sorar.

Galip Aziz’e , silahları bir an evvel Fransız Hükümetine vermesi gerektiğini söyler. Oda, verecekmiş gibi davranır ve silahları babasının eski bağ evine sakladığını söyler. Aziz, Ankara’ya telgraf çeker ve silahları onlara teslim edeceğini, halkın kıtlıktan kırıldığını karşılığında kendilerine erzak göndermelerini ister.

Adem Aziz’e, yakında yüklü bir ihale olduğunu kendisinin onun yerine ihaleye gireceğini ama atölye hisselerini kendisine devretmesi gerektiğini söyler. Aziz’in güvenini kazanmak için de gidip Kenan’dan Aziz’in atını alıyor ve gelip ona hediye eder. Atını gören Aziz, Adem’e sarılıp ona güvendiğini, hisselerini ona devredeceğini söyler.

Adem, bu haberi gidip babasına verir. Aziz, amcasının mutlu bir haber aldığını öğrenir. Nigar, Efnan’a gelinlik provası yaptırır ve düğün tarihi konuşmak üzere tüm aileyi bir akşam yemeğinde toplar. Aziz, o gece silahları hududa götürmek için harekete geçer.

O sırada Fransız askerleri ve Pierre gelir ve Aziz’e evini arayacaklarını söyler. Fransız askerleri silahları bulamaz. Pieere, Efnan’ın kendisinden nezaket dersleri aldığını söyler. Aziz’in Efnan’a karşı güveni kırılır. Kenan, Aziz’in silahları arabaya yüklediğini görüp arabaya gizlenir.

Aziz ve adamları, silahları verip erzakları alıp dönerken Kenan Mustafa’yı vurur. Mustafa’nın durumuna bakmak için Aziz, arabayı durdurur. O sırada hudut askerleri kendilerine doğru yaklaşır.

Aziz 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Sınırdaki Askerlerin Elinden Kurtulabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler