Ana SayfaDizilerKardeşlerim 39. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şengül Akif'in Katil Olduğunu Hatırlıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 39. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şengül Akif’in Katil Olduğunu Hatırlıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 39. yeni bölümüyle 12 şubat cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Asiye, yangından kurtulur. Ambulans alıp onun acil müdahalesini yapılır. Herkes, bunu Tolga’nın yaptığını anlar. Akif, Resul’ü yine oyuna getirmeye çalışır. Suzan’la Ayla’yı karşı karşıya getirir. Hakaretlere dayanamayan Suzan, Ayla’nın yüzüne bardağını döker. Kardeşler tekrar normal hayatlarına dönmek isterken Emir, karşılarına çıkar. Kardeşlerim 39. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Şengül, Akif’in katil olduğunu hatırlıyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Şengül Akif’in Katil Olduğunu Hatırlıyor!

Kardeşlerim 39. bölüm 2. fragmanında; Okulda öğrenci temsilcisi olmak için seçim yapılıyor. Asiye ile Doruk, bu seçimlerde karşı karşıya geliyor. Ömer, yangını Tolga’nın yaptığını kanıtlayan delil eline geçiyor ve ondan bunun hesabını soruyor. Sınıfa Emir geliyor. Orhan, tefeciler tarafından uyarılıyor. Şengül Akif’i, tanıyor ve onun katil olduğunu söylüyor.

İşte Kardeşlerim 39. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1491501045599678465

KARDEŞLERİM 38. BÖLÜM ÖZETİ!

Şengül, hafızasını kaybeder. Bunu anlayan Orhan, onu eve getirir. Önce onun numara yaptığını zanneder. Ama sonra gerçekten onun hafızasını kaybettiğini anlar. Onu yalnız bırakamayan Orhan iş yerinden izin ister. Ama iş yeri onu işten kovar. Suzan, işe büyük bir hazırlık yapıp gider.

Akif onu görünce, kovulduğunu hatırlatır. O sırada Resul gelir ve Suzan’ın masum olduğunun anlaşıldığını söyler. Resul Suzan’a, birlikte akşam yemeğine çıkmayı teklif eder. Suzna’da kabul eder. Onunla birlikte Ayla’nın yanına gider. Suzan’ı arabada bırakıp ona boşanma protokollünü uzatır.

Ayla’ya, Suzan’a kurduğu tuzağı anladığını ve ona eğer kendisinden boşanmazsa ihaleye fesat kaçırmak suçundan onu hapse attırabileceğini söyler. Ayla, içkiyi fazla kaçırıp merdivenlerden aşağı düşer.

Bunu duyan Akif karısıyla oraya gelir. Bunu fırsata çevirmek için Ayla’ya akıl verir. Okulda öğrencilerin karneleri dağıtılır. Herkes o partiye hazırlanır. Tolga, Cemile’inn kendisini terk ettiğini ve İzmir’e gittiğini öğrenir. Ömer, Süsen sayesinde bir iş bulur ve o işi onun ayarladığını öğrenir.

Asiye, Doruk’un söylediği şarkıdan onu kıskanır ve Kaan’la dansa kalkar. Doruk, Asiye’yi kıskanır ve Kaan’la birbirlerine girer. Tolga, Cemile’nin kendisini terk etmesinin intikamını almak için Asiye’yu tuvalete kilitler ve orayı ateşe verir. Ömer, kız kardeşinin orada olduğunu anlayıp alevlerin içine dalar.

Kardeşlerim 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer İle Asiye’yi Yeni Bir Tehlike…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler