Ana SayfaDizilerKardeşlerim 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer İle Asiye'yi Yeni Bir Tehlike...

İlgili Postlar

Kardeşlerim 39. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ömer İle Asiye’yi Yeni Bir Tehlike Bekliyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 38. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Şengül, hafızasını kaybediyor ve duydukları karşısında kendisinin çok kötü biri olduğunu anlıyor. Ömer, Süsen sayesinde iş buluyor ve onun maaşını ödediğini öğreniyor. Cemile, Tolga’dan kurtulmak için şehri terk ediyor. Bunu öğrenen Tolga, okulun verdiği partide intikam almak istiyor ve Asiye’yi tuvalete kilitleyip orayı ateşe veriyor. Ömer, kız kardeşini kurtarmak için alevlerin içine dalıyor. Kardeşlerim 39. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ömer ile Asiye’yi yeni bir tehlike bekliyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Ömer İle Asiye’yi Yeni Bir Tehlike Bekliyor!

Kardeşlerim 39. bölüm 1. fragmanında; Asiye, yangından kurtuluyor. Ambulans alıp onun acil müdahalesini yapıyor. Herkes, bunu Tolga’nın yaptığını anlıyor. Akif, Resul’ü yine oyuna getirmeye çalışıyor. Suzan’la Ayla’yı karşı karşıya getiriyor. Hakaretlere dayanamayan Suzan, Ayya’nın yüzüne bardağını döküyor. Ömer, Asiye’yi kurtarıyor. Tekrar normal hayatlarına dönmek isterken Emir, karşılarına çıkıyor.

İşte Kardeşlerim 39. bölüm 1. fragmanı….

KARDEŞLERİM 38. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şengül, hafızasını kaybediyor. Bunu anlayan Orhan, onu eve getiriyor. Önce onun numara yaptığını zannediyor. Ama sonra gerçekten onun hafızasını kaybettiğini anlıyor. Onu yalnız bırakamayan Orhan iş yerinden izin istiyor. Ama iş yeri onu işten kovuyor. Suzan, işe büyük bir hazırlık yapıp gidiyor.

Akif onu görünce, kovulduğunu hatırlatıyor. O sırada Resul geliyor ve Suzan’ın masum olduğunun anlaşıldığını söylüyor. Resul Suzan’a, birlikte akşam yemeğine çıkmayı teklif ediyor. Suzna’da kabul ediyor. Onunla birlikte Ayla’nın yanına gidiyor. Suzan’ı arabada bırakıp ona boşanma protokollünü uzatıyor.

Ayla’ya, Suzan’a kurduğu tuzağı anladığını ve ona eğer kendisinden boşanmazsa ihaleye fesat kaçırmak suçundan onu hapse attırabileceğini söylüyor. Ayla, içkiyi fazla kaçırıp merdivenlerden aşağı düşüyor.

Bunu duyan Akif karısıyla oraya geliyor. Bunu fırsata çevirmek için Ayla’ya akıl veriyor. Okulda öğrencilerin karneleri dağıtılıyor. Herkes o partiye hazırlanıyor. Tolga, Cemile’inn kendisini terk ettiğini ve İzmir’e gittiğini öğreniyor. Ömer, Süsen sayesinde bir iş buluyor ve o işi onun ayarladığını öğreniyor.

Asiye, Doruk’un söylediği şarkıdan ona kıskanıyor ve Kaan’la dansa kalkıyor. Doruk, Asiye’ye kıskanıyor ve Kaan’la birbirlerine giriyor. Tolga, Cemile’nin kendisini terk etmesinin intikamını almak için Asiye’yu tuvalete kilitliyor ve orayı ateşe veriyor. Ömer, kız kardeşinin orada olduğunu anlayıp alevlerin içine dalıyor.

Asiye’yi, Tolga tarafından kapatılan yerden kurtarıyor. Tolga’nın bu yaptığı yanına mı kalacak? Okul onun tehlikeli biri olduğunu anlayıp uzaklaştıracak mı?

Kardeşlerim 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asiye Alevlerin Arasında Kalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler