Ana SayfaDizilerKardeşlerim 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asiye Alevlerin Arasında Kalıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 38. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Asiye Alevlerin Arasında Kalıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 38. yeni bölümüyle cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Doruk ile Asiye, birlikte mutluluk pozları verir. Ömer, Süsen ile birlikte olmaya başlar. Şengül, eve geliyor ve yaptığı kötülükleri öğrenir. Doruk, Kaan’ın bilgisayarındaki babasının Asiye’nin babasını öldürdüğü videoyu görür. Tam izleyemeden Kaan ona engel olmaya çalışır. Doruk, o videoyu izlemeden onun odasından çıkmayacağını söyler. Kardeşlerim 38. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Asiye, alevlerin arasında kalıyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Asiye Alevlerin Arasında Kalıyor!

Kardeşlerim 38. bölüm 2. fragmanında; Okulun partisine herkes hazırlanıyor. Bu sefer partide bir tatsızlık çıkmaması için dua ediliyor. Cemile Tolga’yı terk ediyor. Tolga, bunun öfkesini partiye dalıp önce Ömer’le yumruklaşıyor ve sonra orayı ateşe veriyor. Asiye, alevler arasında kalıyor. Onu kurtarmak için alevlerin arasına Doruk giriyor.

İşte Kardeşlerim 38. bölüm 2. fragmanı…

KARDEŞLERİM 37. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şengül, komşuyu çağırıp Emel’in uyuduğunu söylüyor. Emel’in odasının camını açıp bir de merdiven dayıyor. Onun kaçırılmış olduğu süsünü veriyor. Oğulcan, hapisten kurtulup eve dönüyor. Emel’in odasında olmadığını görünce herkes seferber oluyor ve onu aramaya başlıyor.

İlknur, Emel’i şehir dışındaki çiftliğine götürmek üzere yola çıkıyor. Yolda benzinlikte duruyor ve Emel tuvaletteyken kız kardeşiyle telefonda konuşuyor. Ona Emel’i kaçırdığını, söylüyor. Emel, onun konuşmasını duyup hemen oradan uzaklaşıyor. Gördüğü bir kamyonetin kasasına saklanıyor.

Kamyonet, Sapanca taraflarında bir ormanlık arazide duruyor. Emel, ormanda yolunu kaybediyor. Emel’in çantası bulunuyor. Tüm ekipler ve aile Emel’i ormanda aramaya başlıyor. İlknur’da oraya geliyor. Asiye, İlknur’u kocasıyla konuşurken duyuyor ve onun Emel’i kaçırdığını anlıyor. Polisler İlknur’u çocuk kaçırma suçundan göz altına alıyor.

Kaan, Emel’i buluyor. Emel, kendisine geldikten sonra eve getiriliyor. Şengül, Emel’in anlatacaklarından korkmaya başlıyor. Korktuğu da başına geliyor. Emel, yengesinin kendisini İlknur’a verdiğini söyleyince Şengül, Oğulcan’ı kurtarmak için yaptığını itiraf ediyor. Orhan, Şengül’ü evden kovar.

Şengül, ablasının yanına gidiyor. Eniştesi kendisini istemeyince sokaklarda kalıyor. Gece bir tuvalete sığınıp geceyi orada geçiriyor. Ertesi gün Ayla’ya gidip durumu ona anlatıyor ve orada kalmaya başlıyor. Harika, Resül’le konuşuyor ve annesini neden kovduğunu öğreniyor. Suzan, rakip şirkete gidip konuşuyor ve Ayla’nın kendisine tuzak kurduğunu öğreniyor.

Aldığı ses kaydını Resül’e dinlettiriyor. Resül, Suzan’dan özür dilemek için kapısına geliyor ve ondan işe dönmesini istiyor. Suzan’da kabul ediyor. Şengül, kapkaç saldırısına uğruyor. Kafasından yaralanan Şengül, hafızasını kaybediyor.

Kardeşlerim 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doruk Kaan’ın Sakladığı Videoyu Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler