Ana SayfaDizilerKardeşlerim 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doruk Kaan'ın Sakladığı Videoyu Buluyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 38. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doruk Kaan’ın Sakladığı Videoyu Buluyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 37. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Şengül, Emel’e kaçırılmış süsü veriyor. Emel, İlknur’un kendisini kaçırdığını anlayıp bir kamyonetin arkasına binip kaçıyor. Asiye, İlknur’un Emel’i kaçırdığını anlıyor. Emel, bulunuyor ve kendisini yengesinin İlknur’a verdiğini açıklıyor. Orhan, Şengül’ü evden kovuyor. Şengül, bir kapkaça uğrayıp kafasından yaralanıyor. Kendisine gelen Şengül, hafızasını kaybediyor. Kardeşlerim 38. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Doruk, Kaan’ın sakladığı videoyu buluyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Doruk Kaan’ın Sakladığı Videoyu Buluyor!

Kardeşlerim 38. bölüm 1. fragmanında; Doruk ile Asiye, birlikte mutluluk pozları veriyor. Ömer, Süsen ile birlikte olmaya başlıyor. Şengül, eve geliyor ve yaptığı kötülükleri öğreniyor. Doruk, Kaan’ın bilgisayarındaki babasının Asiye’nin babasını öldürdüğü videoyu görüyor. Tam izleyemeden Kaan ona engel olmaya çalışıyor. Doruk, o videoyu izlemeden onun odasından çıkmayacağını söylüyor.

İşte Kardeşlerim 38. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1487535761457090563

KARDEŞLERİM 37. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şengül, komşuyu çağırıp Emel’in uyuduğunu söylüyor. Emel’in odasının camını açıp bir de merdiven dayıyor. Onun kaçırılmış olduğu süsünü veriyor. Oğulcan, hapisten kurtulup eve dönüyor. Emel’in odasında olmadığını görünce herkes seferber oluyor ve onu aramaya başlıyor.

İlknur, Emel’i şehir dışındaki çiftliğine götürmek üzere yola çıkıyor. Yolda benzinlikte duruyor ve Emel tuvaletteyken kız kardeşiyle telefonda konuşuyor. Ona Emel’i kaçırdığını, söylüyor. Emel, onun konuşmasını duyup hemen oradan uzaklaşıyor. Gördüğü bir kamyonetin kasasına saklanıyor.

Kamyonet, Sapanca taraflarında bir ormanlık arazide duruyor. Emel, ormanda yolunu kaybediyor. Emel’in çantası bulunuyor. Tüm ekipler ve aile Emel’i ormanda aramaya başlıyor. İlknur’da oraya geliyor. Asiye, İlknur’u kocasıyla konuşurken duyuyor ve onun Emel’i kaçırdığını anlıyor. Polisler İlknur’u çocuk kaçırma suçundan göz altına alıyor.

Kaan, Emel’i buluyor. Emel, kendisine geldikten sonra eve getiriliyor. Şengül, Emel’in anlatacaklarından korkmaya başlıyor. Korktuğu da başına geliyor. Emel, yengesinin kendisini İlknur’a verdiğini söyleyince Şengül, Oğulcan’ı kurtarmak için yaptığını itiraf ediyor. Orhan, Şengül’ü evden kovuyor.

Şengül, ablasının yanına gidiyor. Eniştesi kendisini istemeyince sokaklarda kalıyor. Gece bir tuvalete sığınıp geceyi orada geçiriyor. Ertesi gün Ayla’ya gidip durumu ona anlatıyor ve orada kalmaya başlıyor. Harika, Resül’le konuşuyor ve annesini neden kovduğunu öğreniyor. Suzan, rakip şirkete gidip konuşuyor ve Ayla’nın kendisine tuzak kurduğunu öğreniyor.

Aldığı ses kaydını Resül’e dinlettiriyor. Resül, Suzan’dan özür dilemek için kapısına geliyor ve ondan işe dönmesini istiyor. Suzan’da kabul ediyor. Şengül, kapkaç saldırısına uğruyor. Kafasından yaralanan Şengül, hafızasını kaybediyor.

Kardeşlerim 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Bulunan Kız Cesedi Emel’e Mi Ait?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler