Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan İle Hayri Arasında İlginç...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan İle Hayri Arasında İlginç Bir Yakınlaşma Başlıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 32. yeni bölümüyle 24 şubat perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Feride, Cana’yı bodruma kilitleyip iki aşamalı terbiye operasyonu yapar. Sonra serbest bırakır. Sedat, hiç Nalan’la ilgilenmez. Nalan, Sedat’ın telefonunda Cana’nın ilk mesajını görür. Akşam Sedat’ı arayıp beraber yemeğe çıkmak istediğini söyler. O ise arkadaşıyla vakit geçirir. Gece Nalan Cana’nın yeni mesajını görüp Sedat’ı takip eder. Onun kendisine yalan söyleyip Cana’yla otelde buluştuğunu görür. Bu sefer Nalan’ın Sedat’ı, affetmesi zor görünür. Camdaki Kız 32. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nalan ile Hayri arasında, ilginç bir yakınlaşma başlıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Nalan İle Hayri Arasında İlginç Bir Yakınlaşma Başlıyor!

Camdaki Kız 32. bölüm 1. fragmanında; Nalan, Cana’yı kendi sözleriyle vuruyor. Ona, kendisinin aptal olmadığını hatırlatıyor. Hayri, Nalan’ın yaşadıklarını bildiği için onu rahatlatmak için elinden geleni yapıyor. Onun kendisine aşık olduğunu bilmeden Hayri’nin konuşmaları Nalan’ın hoşuna gidiyor. Feride, Sedat’ı yanına çağırıp ona Cana’ya yaptığı operasyonu yapmak zorunda kalacağını söylüyor. Nalan’ın, bundan sonraki adımı ne olacak?

İşte Camdaki Kız 32. bölüm 1. fragmanı…

 

CAMDAKİ KIZ 31. BÖLÜM ÖZETİ!

Feride, Cana’yı bodruma kilitliyor. Onu aç ve susuz bırakır. Adil, morali bozuk bir şekilde eve gelir ve Sedat’ın kızını aldattığını bilmesi gerektiğini söyler. Feride ona, durumu araştırdığını ve onların münasebetlerinin Nalan olmadan önce olup bittiğini söyler. Yine de Adil’in, içi hiç rahat etmez. Feride’ye güvendiği için susar.

Feride, Cana’ya ilk terbiye dersini verir. Ondan on bin kere kocasını aldattığını yazmasını ister. Daha sonra bir kova dolusu suyla gelip fayansların derzlerini diş fırçasıyla temizlemesini ister. Cana, mecburen o derse yapmak zorunda kalır. Feride’ye de bir daha Sedat’la görüşmeyeceğine dair söz verir.

Nalan, Sedat’ın telefonunda Cana’nın mesajını görür. Onun çocuklarını alacağını ve bunu buluşup kutlamak istediğini yazdığını okur. Sedat’ın kendisiyle değil arkadaşlarıyla daha iyi vakit geçirdiğini düşünmeye başlar. Billur’la buluşup dertleşir. Billur Nalan’a, akşam hazırlanmasını ve Sedat’ı arayıp yemeğe çıkmak istediğini söylemesini ister.

Cana’ya ulaşamayan Sedat, morali bozuk bir şekilde arkadaşına gider. Nalan, hazırlanıp Sedat’ı arar. O ise, arkadaşı Kaan’la buluştuklarını onun önemli bir sorununu konuşacaklarını söyleyip Nalan’ı ret eder. Nalan, onun Cana’yla buluştuğunu düşünüp görüntülü arar.

Onun arkadaşıyla olduğunu görünce rahatlar. Sedat eve geç gelir. Feride Cana’yı, serbest bırakır. Cana hemen Sedat’a mesaj yazar. Dün çıkamadığını sabah her zamanki otelde onu bekleyeceğini yazar. Nalan o mesajı da okur. Sabah Sedat’a, nereye gittiğini sorar. Oda, tenis derslerine başladığı yalanını uydurur.

Nalan Sedat’ı takip eder. Sedat, Cana’yla otelde buluşur. Cana, Feride’nin kendisine neler yaptığını anlatır. Ona bir süre görüşmemelerinin iyi olacağını söyler. Sedat ise, onunla görüşmeden yapamayacağını söyler.

O sırada Nalan yanlarına gelir. Sedat’a, eve gidip kendisini beklemesini söyler. Nalan, açıklama yapmak isteyen Sedat’ı dinlemiyor ve ondan gitmesini ister. Cana’nın da konuşmasını kesmemesini ister.

Camdaki Kız 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan’ın Sedat’ı Affetmesi Zor Görünüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler