Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan'ın Sedat'ı Affetmesi Zor Görünüyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 32. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan’ın Sedat’ı Affetmesi Zor Görünüyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 31. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Feride, Cana’yı bodruma kilitleyip iki aşamalı terbiye operasyonu yapıyor. Sonra serbest bırakıyor. Sedat, hiç Nalan’la ilgilenmiyor. Nalan, Sedat’ın telefonunda Cana’nın ilk mesajını görüyor. Akşam Sedat’ı arayıp beraber yemeğe çıkmak istediğini söylüyor. O ise arkadaşıyla vakit geçiriyor. Gece Nalan Cana’nın yeni mesajını görüp Sedat’ı takip ediyor. Onun kendisine yalan söyleyip Cana’yla otelde buluştuğunu görüyor. Bu sefer Nalan’ın Sedat’ı, affetmesi zor görünüyor.

Perşembe Dizileri 2021

Nalan’ın Sedat’ı Affetmesi Zor Görünüyor!

Camdaki Kız 32. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Feride, Cana’yı bodruma kilitliyor. Onu aç ve susuz bırakıyor. Adil, morali bozuk bir şekilde eve geliyor ve Sedat’ın kızını aldattığını bilmesi gerektiğini söylüyor. Feride ona, durumu araştırdığını ve onların münasebetlerinin Nalan olmadan önce olup bittiğini söylüyor. Yine de Adil’in, içi hiç rahat etmiyor. Feride’ye güvendiği için susuyor.

CAMDAKİ KIZ 31. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Feride, Cana’ya ilk terbiye dersini veriyor. Ondan on bin kere kocasını aldattığını yazmasını istiyor. Daha sonra bir kova dolusu suyla gelip fayansların derzlerini diş fırçasıyla temizlemesini istiyor. Cana, mecburen o derse yapmak zorunda kalıyor. Feride’ye de bir daha Sedat’la görüşmeyeceğine dair söz veriyor.

Nalan, Sedat’ın telefonunda Cana’nın mesajını görüyor. Onun çocuklarını alacağını ve bunu buluşup kutlamak istediğini yazdığını okuyor. Sedat’ın kendisiyle değil arkadaşlarıyla daha iyi vakit geçirdiğini düşünmeye başlıyor. Billur’la buluşup dertleşiyor. Billur Nalan’a, akşam hazırlanmasını ve Sedat’ı arayıp yemeğe çıkmak istediğini söylemesini istiyor.

Cana’ya ulaşamayan Sedat, morali bozuk bir şekilde arkadaşına gidiyor. Nalan, hazırlanıp Sedat’ı arıyor. O ise, arkadaşı Kaan’la buluştuklarını onun önemli bir sorununu konuşacaklarını söyleyip Nalan’ı ret ediyor. Nalan, onun Cana’yla buluştuğunu düşünüp görüntülü arıyor.

Onun arkadaşıyla olduğunu görünce rahatlıyor. Sedat eve geç geliyor. Feride Cana’yı, serbest bırakıyor. Cana hemen Sedat’a mesaj yazıyor. Dün çıkamadığını sabah her zamanki otelde onu bekleyeceğini yazıyor. Nalan o mesajı da okuyor. Sabah Sedat’a, nereye gittiğini soruyor. Oda, tenis derslerine başladığı yalanını uyduruyor.

Nalan Sedat’ı takip ediyor. Sedat, Cana’yla otelde buluşuyor. Cana, Feride’nin kendisine neler yaptığını anlatıyor. Ona bir süre görüşmemelerinin iyi olacağını söylüyor. Sedat ise, onunla görüşmeden yapamayacağını söylüyor.

O sırada Nalan yanlarına geliyor. Sedat’a, eve gidip kendisini beklemesini söylüyor. Nalan, açıklama yapmak isteyen Sedat’ı dinlemiyor ve ondan gitmesini istiyor. Cana’nın da konuşmasını kesmemesini istiyor.

Camdaki Kız 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Cana’yla Sedat’ı Yakalıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler