Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 125. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Vahap'ı Köşeye Sıkıştırıyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 125. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fikret Vahap’ı Köşeye Sıkıştırıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 124. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mehmet’e, içinde Demir’le çekilmiş bir fotoğrafı olan tehdit mektubu geliyor. Bunu Betül’ün gönderdiğini anlayan Mehmet, Vahap’tan onu getirmesini istiyor. Mehmet’in adamları Betül’ün gözünü korkutup onun elindeki fotoğrafı alıyor. Züleyha, Mehmet’e inanmaya başlıyor. Mehmet’in arabasına bomba konuluyor ve o arabaya binince bomba patlıyor. Bir Zamanlar Çukurova 125. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fikret, Vahap’ı köşeye sıkıştırıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Fikret Vahap’ı Köşeye Sıkıştırıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 125. bölüm 1. fragmanında; Züleyha, Mehmet’in bindiği arabanın patladığını görüp feryat ediyor. Fikret, amcasını Abdulkadir’in öldürdüğünü açıklıyor. Daha sonra Vahap’ı konuşturmak için kaçmadan onu yakalıyor. Mehmet, gerçekten öldü mü? Yoksa bu da onun planladığı başka bir oyun mu?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 125. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1494421117259366403

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 124. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Züleyha, şirkete gittiğinde masasında Mehmet’e gelmiş mektupları buluyor. Bir mektubun kadın parfümü koktuğunu anlayıp açmak istiyor. O sırada Mehmet geliyor ve Züleyha’ya mektubunu açıp açmadığını soruyor. Açtığını öğrenince de içine bakıyor. Mektubun içinde kendisinin yıllar önce Demir’le çekilmiş bir fotoğrafını görüyor.

Züleyha’nın o fotoğrafı görmediğini anlayıp oradan ayrılıyor. Mektupta o fotoğraf karşılığında kendisinden bir milyon istendiğini öğrenen Mehmet, bunu Betül’den başkasının yapmayacağını anlıyor. Betül eve gidip, Mehmet’e tehdit mektubu gönderdiğini anlatıyor. Şermin, kızının bu yaptığını duyunca çok korkuyor.

Çolak ağa, Betül’ü yolda görüp onu bir restorana götürüyor. Orada ona sarkıntılık ediyor. Betül, onu tersleyip uzaklaşıyor. Bu arada Şermin, Çolak ağaya yanaşmak için her gün onun restoranına gidiyor. Betül eve geldiğinde karşısında Vahap’ı buluyor. Vahap ona, yemek sözü verdiğini hatırlatıyor.

Betül mecbur kalıp onunla yemeğe çıkmayı kabul ediyor. Mehmet, Vahap’ın sokaklarda Hakan Gümüşoğlu olduğunu söylediğini öğrenip onun yanına gidiyor. Ondan önce abisi, ondan sonra Fikret geliyor. Vahap, ne büyük hata yaptığını anlayıp hepsine kendisinin saçmaladığını buna kimsenin inanmadığını söylüyor.

Vahap Betül’ü, ormanlık bir alama götürüyor. Orada arabadan inmesini söylüyor ve Betül karşısında Mehmet’i buluyor. Vahap Betül’ün elini kolunu bağlayıp bagaja koyuyor. Betül götürüldüğü yerde üç maskeli kişiyi karşısında görüyor. Adamlar Betül’ü fena korkutuyor ve onun elindeki fotoğrafı alıp gönderiyor.

Ama bir daha böyle bir şeyler yapmaya karşılaşırsa yine, karşılarında kendilerini bulacaklarını söylüyor. Mehmet, çiçek alıp Züleyha’nın evine gidiyor. Ona o parfüm kokulu mektupta ne yazdığını gösteriyor. Züleyha ona inanıyor. Mehmet’in arabasının altına bomba konuyor. Araba bindikten sonra Mehmet’in arabası patlıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 124. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Patlayan Arabada Kim Ölüyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler