Ana SayfaDizilerKardeşlerim 40. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Akif İle Suzan Büyük Faka Basıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 40. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Akif İle Suzan Büyük Faka Basıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 40. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ömer, Oğulcan’la birlikte kimseye Emir’in tahriklerine aldırış etmemeye karar verir. Ancak Emir, durmaz. Ayla, Resül’den boşandıktan sonra Suzan’ın karşısına çıkıp onu yuvasını yıkmakla suçlar. Aybike, yangını Tolga’nın çıkardığını ve görüntülerin Ömer’de olduğunu öğrenir. Ömer, Tolga’ya para karşılığında görüntüleri ona verdiğini nasıl açıklayacak? Kardeşlerim 40. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Akif ile Suzan, büyük faka basıyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Akif İle Suzan Büyük Faka Basıyor!

Kardeşlerim 40. bölüm 3. fragmanında; Çocuklar evde bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Akif ile Suzan ise, içeri tartışarak giriyor. Suzan Akif’e, onunla yasak ilişkisini gören Hatice’nin öldüğü gün bittiğini söylüyor. Işıklar açılıyor ve çocuklar onların konuşmalarını duyuyor. Asiye, annesinin neden öldüğünü anlıyor.

İşte Kardeşlerim 40. bölüm 3. fragmanı…

KARDEŞLERİM 39. BÖLÜM ÖZETİ!

Ömer, tuvalette kilitli kalan Asiye’yi oradan çıkartmayı başarır. Ancak, bu sefer ikisi birden orada mahsur kalır. Doruk ile Oğulcan, onları kurtarmak için alevlerin arasına dalar. Asiye ile Ömer kurtulur. Ömer, yangını Tolga’nın çıkarttığından emin olur. Ancak, ispat edemez. Tolga Ömer’e, eğer yangını kendisinin çıkarttığını ispat ederse o okuldan gideceğini söyler.

Resül, Suzan’a aşık olur. Onun gönlünü almak için sürpriz bir yemek organize eder. Yemekte ona karşı olan duygularını da açıklamak ister. Akif Resül’ün, çiçek sipariş ettiğini ve Suzan’la evde buluşacağını öğrenir. Hemen gidip durumu Ayla’ya söyler. Resül Suzan’a kendi elleriyle yemek yapar.

Tam yemek yemeye başladıklarında kapı çalar ve Ayla, Akif ve Nebahat’le içeri girer. Suzan’a hakaret etmeye başlar. Suzan, elindeki bardağı Ayla’nın suratına döküp gider. Okulda öğrenci temsilcisi seçilir. Doruk ile Asiye, adaylığını koyar. Oylar açılıyor. Eşit oy çıkınca ikisi birden öğrenci temsilcisi olur.

Ömer, tefecilerin amcasını dövdüğünü görüp yanına koşup onu kurtarır. Amcasının Oğulcan’ın avukat parası için tefeciden para aldığını ve yirmi bin lira borçlandığını öğrenir. Ömer’in eline Tolga’nın yangını çıkarttığı görüntüler geçer. Onun yanına gidip okuldan gitmesini ister.

Tolga Ömer’e, o görüntüler karşılığında para teklif eder. Amcasının borcunu ödemek için ondan yirmi bin lira alıp götürüp tefeciye verir. Tefeci Ömer’e, iş teklif eder. Şengül, Nebahat’in yanına gider. Evden dönerken Akif’in katil olduğunu hatırlar. Hemen hatırladıkları söylemek için Orhan’ın yanına koşar.

Kardeşlerim 40. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ömer’in Tolga’dan Para Aldığı Ortaya Çıkacak…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler