Ana SayfaDizilerAziz 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Amcasının Anlattıkları Karşısında Şok Oluyor!

İlgili Postlar

Aziz 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aziz Amcasının Anlattıkları Karşısında Şok Oluyor!

Show Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Aziz, 14. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Aziz, amcasının tehdidine boyun eğmez ve atölyeye gidip Pierre’yi oradan kovuyor. Pierre, Galip’le tüm ticari ilişkisini bitirip Maksude’yi karakola aldırıyor. Aziz, Kenan’la işbirliği yapıp erzakları ahaliye dağıttırıyor. Galip Azize, babasının Pierre’nin karısıyla münasebeti olduğunu onun o yüzden Payidar’lara düşman olduğunu ve babasını o yüzden öldürttüğünü anlatıyor. Aziz, amcasının anlattıkları karşısında şok oluyor.

Cuma Dizileri 2021

Aziz Amcasının Anlattıkları Karşısında Şok Oluyor!

Aziz dizisinin 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Aziz, amcasının tehdidine boyun eğmiyor. Onun, kendisinin Piere’nin oğlunu öldürdüğünü bildiğini ve kendisini uzaklaştırdığının hesabını vermesi gerektiğini, eğer kendisi yanarsa onun da yanacağını söylüyor. Pieere, erzakların bulunması için her yere bakılmasını istiyor. Buna Galip beyin iş yerinin de dahil olduğunu söylüyor..

AZİZ 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Galip, Adem’in kendisine ihanetini öğrendikten sonra onu evlatlıktan ret ediyor. Ona, evden eşyalarını bile almaya  gelmemesini istiyor. Adem, kasaya bıraktığı parayı almak için dükkana gidiyor. Ama, babasının ondan önce gelip paraları aldığını görüyor. Kapıda kalan Adem, Dilruba’nın mücevherini paraya çevirmek için Kenan’ın yanına gidiyor.

Aziz, Kenan’la karşılaşıp onun verdiği mücevheri satın alıp Adem’i otel odasında buluyor. Pieere, tarafından kapı dışarı edilen Galip ne yapacağını bilemiyor. Üzerine birde gece yarısı Maksude, göz altına alınıyor. Galip, buna engel olamıyor. Devreye Kenan girip, onun gözünde kahraman gibi görünmeye çalıyor ve Mahsude’ye onu oradan çıkaracağını söylüyor.

Öte yandan Piere’de Maksude ile evlenmek için söz veriyor. Adem ile Dilruba, sokakta kalıyor. Galip, onların otelde kalmasına bile izin vermiyor. Mecburen Adem ile Dilruba, Aziz’in evine gitmek zorunda kalıyor. Efnan, Dilruba’yı evine kabul ediyor. Ama yinede Aziz’den onu kıskanıyor.

Prenses Aziz ile Efnan’a, evlilik yüzükleri gönderiyor. Aziz, o yüzükleri Efnan’ın parmağına takıyor. Ona, o yüzükle bağlandıklarının hikayesini anlatıyor. Aziz, Kenan’la konuşuyor ve onun Pieere yalan söylediğini bildiğini, kendisi yanarsa onun da yanacağını söylüyor. Ondan erzakları almasını ve insanlara dağıtmasını istiyor.

Kenan, kabul ediyor ve erzakları dağıtıyor. Piere Kenan’dan bir an evvel Maksude ile evlenmesini istiyor. Oda, Galip beye gidip kızına talip olduğunu söylüyor. Galip Aziz’in, yanına gelip, babasının öldüğü gün orada olduğunu, Pierre’nin onu vurduğunu gördüğünü, susmasının sebebinin ise, Pierre’nin karısının abisine aşık olduğunu ve ona yardım ettiğini söylüyor. Piere, karısının ihaneti için onun babasını öldürdüğünü söylüyor.

Aziz 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Galip Aziz’e Babasını Pierre’in Öldürdüğünü İtiraf…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler