Ana SayfaDizilerKaderimin Oyunu 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemal Asiye'yi Kaçırıyor Mu?

İlgili Postlar

Kaderimin Oyunu 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemal Asiye’yi Kaçırıyor Mu?

Star Tv’nin sevilen dizisi Kaderimin Oyunu, 9. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Nedret hanım, Aisiye’nin Cemal’in eski karısı ve Nergis ile Uğur’un onun çocukları olduğunu anlıyor. Raif, Mahir’e büyük bir tuzak kuruyor. Harun, Mahir’in şirketi sattığını düşünüyor. Cemal, gerçekleri ortaya çıkarıyor. Harun, bu sefer Raif’i evinden kovuyor. Nedret, durumu sakinleştiriyor. Nergis, doğum gününde babasını değil, Mahir’i karşısında buluyor. Kaderimin Oyunu 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Cemal Asiye’yi, kaçırıyor mu?

Cuma Dizileri 2021

Cemal Asiye’yi Kaçırıyor Mu?

Kaderimin Oyunu 10. bölüm 1. fragmanında; Mahir Asiye’ye, aşık oluyor. Asiye’nin çocukları da artık Mahir’i, baba olarak kabul etmeye başlıyor. Raif, Asiye’nin arkadaşı Meral’le yakınlaşıp onlar hakkında bilgi almaya çalışıyor. Cemal ile Asiye, ortadan kayboluyor. Herkes onları merak ediyor. Cemal ise, Asiye’yi kaçırıyor. Ondan söz almadan bırakmayacağını söylüyor.

İşte Kaderimin Oyunu 10. bölüm 1. fragmanı…

KADERİMİN OYUNU 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nedret hanım, Nergis’in Cemal’e baba dediğini duyuyor. Ama kızı için susuyor. Oğlu Raif ile konuşuyor. Onunda bu durumu bildiğini öğreniyor. Nedret Cemal’e, Asiye’nin onun karısı ve çocukların da onun babası olduğunu bildiğini söylüyor. Cemal, onun öğrendiklerini kabul ediyor. Ancak onları yıllar görmediğini, ilk kez burada karşılaştığını söylüyor.

Nedret, kızı için susuyor. Raif, Mahire büyük bir tuzak kuruyor. Onun kurduğu tuzağı Cemal görüyor. Mahir’in şirkette ilk hazırladığı ihalede karşı firmaya verilecek fiyat önceden Raif tarafından veriliyor. Şirket, ihaleyi kaybediyor. Harun, Mahir’in karşı firmaya verilecek fiyatı bildirdiğini ve kendisine ihanet ettiğini düşüyor.

Onu evinden kovuyor. Cemal, kayıtsız kalamıyor ve Harun beyi, Mahir’e bu tuzağı Raif’in kurduğunu söylüyor. Ortalık karışıyor. Harun, konaktan ve şirketten Raif’i kovuyor. Ama o ne şirketten ne de konaktan gitmek istemiyor. Nedret, oğlunun arkasında duruyor.

Nergis, doğum gününde babasını yanında istiyor. Asiye, Cemal’le konuşup kızının doğum gününü onuna istediğini söyleyip yerini konum atıyor. Cemal, kızının doğum günü için hediye alıp yola çıkıyor. Ancak Nedret, durumu anlayıp Cemal’ın o doğum gününe gitmesini engelliyor.

Nergis, babasını beklemekten yoruluyor. Mahir, oğlunu okuluna bırakıp geliyor. Hatta, ısrar etse de kızının doğum gününe yetişmek için onula olmuyor. Nergis, onu artık babası olarak kabul ediyor ve ona sarılıyor. Cemal, kendi oğlunun isteğini kabul etmeyip Nergiis’in doğum gününe yetişmeye çalıyor. Ancak yetişemiyor. Nergis’i, Mahir’e sarılırken görüyor. Büyük bir hayal kırıklığı yaşıyor ve onları uzaktan bakarak ağlıyor.

Kaderimin Oyunu 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Harun Cemal’i Konaktan Kovuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler