Ana SayfaDizilerYasak Elma 132. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Kumru'yu Evden Mi Kovuyor?

İlgili Postlar

Yasak Elma 132. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Kumru’yu Evden Mi Kovuyor?

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 132. yeni bölümüyle 21 şubat pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Kumru, hamile olduğunu Çağatay’a söylemeye gittiğinde onun Ender’le nişanlandığını duyunca hiçbir şey söylemeden orayı terk eder. Bebeği aldırmaya karar veren Kumru, sonda kürtaj olmaktan vazgeçer. Doğan Yıldız’a, sürpriz yapıp onu yurt dışına opera seyretmeye götürür. Yıldız, Kumru’nun hamile olduğunu ve bebeğini düşürmek üzere olduğunu anlayıp onu hastaneye yetiştirir. Bebeğini kaybeden Kumru, yaptıkları için Yıldız’dan özür diler. Yasak Elma 132. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Doğan Kumru’yu, evden mi kovuyor?

2021 Pazartesi Dizileri

Doğan Kumru’yu Evden Mi Kovuyor?

Yasak Elma 132. bölüm 1. fragmanında; Ender, canlı yayına çıkıyor ve Çağatay’la aşkını ilan ediyor. Yıldız, çok öfkeleniyor ve Ender’in arabasını darp ediyor. Bunu öğrenen Doğan Yıldız’ın, hala Çağatay’ı sevdiğini düşünüyor ve çok öfkeleniyor. Doğan, Kumru
‘yu mu yoksa Yıldız’ı mı evden kovuyor?

İşte Yasak Elma 132. bölüm 1. fragmanı…

 

YASAK ELMA 131. BÖLÜM ÖZETİ!

Kumru, hamile olduğundan emin olduktan sonra Çağatay’ın yanına gidip ona evlenmek zorunda olduklarını söylemeye gider. Ancak söyleyemeden Ender’le Çağatay’ın nişanlandığını öğrenir. Büyük bir hayal kırıklığıyla eve geri döner. Meriç’i arayıp onunla buluşmak ister. Ona hamile olduğunu ve Çağatay’ın Ender’le nişanlandığını anlatıır.

Meriç Kumru’ya, hamile olduğunu Çağatay’ın bilmesi gerektiğini söyler. Ama Kumru, hamile olduğunu herkesten saklar. Aysel, çöpte hamilelik testi bulur ve Asuman’la birlikte Yıldız’ın hamile olduğunu zannederler. Öte yandan Erder, Çağatay’la konuşup ona Ekin’le tanıştığını ve samimiyet kurduğunu söyler.

Caner’i arayıp Ekin’i yalıya görüşmek için çağırır. Ekin, Yıldız’ı kıramaz ve onun istediği parayı ona gönderir. Çağatay ile Ender’in eli rahatlar. Emir, bir süreliğine Ekin’in evinde kalmaya başlıar. Bu arada da onu tanımaya çalışır. Ekin, karşı binanın yöneticisinden hoşlanmadığını onu, bir köpeğe tekme atarken gördüğünü söyler.

Ertesi gün Emir, işe giderken o adamın bıçaklanarak öldürüldüğünü anlar ve bunu Ekin’in yaptığından şüphelenir. Üzerine geçen sene karısına ve çocuğuna eziyet eden bir adamın da öldürüldüğünü öğrenince, ondan da korkmaya başlar. Emir’in anlattıklarına kimse inanmaz.

Doğan Yıldız’a, akşam için hazırlanmasını yemeğe çıkacaklarını söyler. Ona kıyafet gönderir. Yıldız kıyafeti giyip aşağı indiğinde Doğan, çıkacakları yemeğin özel bir yemek olduğunu söyleyip ona çok pahalı bir kolye hediye edip boynuna takar. Doğan, özel jetiyle Yıldız’ı yurt dışına opera dinlemeye götürür.

Ender ile Çağatay, Doğan’la Yıldız’ı lüks bir limuzine binerken görür. Onları öyle gören Ender, kıskançlıktan deliye döner. Çağatay ise, Yıldız’ın Doğan’la ilgilenmeyeceğinden emin konuşur. Kumru, bebeği aldırmaktan son anda vazgeçer. Yıldız, döndükten sonra Kumru’nun annesine yaptıklarını öğrenip ondan hesap sormak için odasına girer.

Onun kanaması olduğunu görünce hamile olduğunu ve bebeğini düşürmek üzere olduğunu anlar. Onu kimseye göstermeden arabasına bindirip hastaneye yetiştirir. Kumru, bebeğini kaybeder ve ona tüm yaşattıkları için Yıldız’dan özür diler.

Yasak Elma 132. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Yaptıkları İçin Yıldız’dan Özür…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler