Ana SayfaDizilerKalp Yarası 32. bölmü 2. Final Fragmanı Yayında! Sancakzadeler Normal Hayatlarına Dönüyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 32. bölmü 2. Final Fragmanı Yayında! Sancakzadeler Normal Hayatlarına Dönüyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 32. bölümüyle 21 şubat pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin final bölümünde; Hande Yaman’ı, kalbinden vurur. Ferit, Yaman’ı hastaneye yetiştirmek için zamanla yarışır. Yaman, hayatını kaybeder. Herkes Yaman’ın ölümüne çok üzülür. Ayşe, duyduklarını hatırlayıp Adnan’ı Feraye’nin öldürdüğünü açıklar. Feraya, eline tüfek alır. Hande gibi katil olan Feraye, ne yapacak? Önce Hande’yi sonra kendisini mi öldürecek? Kalp Yarası 32. bölüm 2. final fragmanı yayınlandı. Sancakzadeler, normal hayatlarına dönüyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Sancakzadeler Normal Hayatlarına Dönüyor!

Kalp Yarası 32. bölüm 2. final fragmanında; Hande, Sancakzadelerin mutlu olmasına izin vermek istemediğini söylüyor. Ama ali, eski güzel günleri için bir bayram gününde beraber oluyor.

İşte Kalp Yarası 32. bölüm 2. final fragmanı…

KALP YARASI 31. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Bahtiyar, Pınar ve Feraye, Ayşe’ye çarpan aracı gölden aşağı atıyor. Zaten aynı arabayla Feraye, Adnan’ın öldüğü yerde göründüğü için araba delilini de yok ediyorlar. Feraye, Aşe’nin ölmesine izin vermiyor. Onu yaralı bir şekilde Bahtiyar’ın evine getiriyor. Ondan bir doktor çağırmasını istiyor ve sabaha kadar da başında duruyor.

Bunlardan habersiz Ferit, her yerde Ayşe’yi arıyor. Yaman, Ferit’e yaptığı haksızlığı anlıyor ve Hande’den nefret etmeye başlıyor. Her gün Hande’nin onlara ve annesine laf sokmalarından da çok sıkılıyor. Feraye, Vedia’dan Hande’nin Ayşe’nin doğmamış bebeğini öldürdüğünü, daha önceden de Ferit’in nişanlısı olduğunu ve onu Yaman’la aldattığını anlatıyor.

eraye oğluna, nasıl böyle bir kadınla evlendiğini soruyor. Oda, karnında kendisinin bebeğini taşıdığını bebeğinin babasız büyümesini istemediğini söylüyor. Hande, Pınar’ı takip ederken küçük bir kaza geçiriyor. Karnı ağrıyınca da hastaneye gidiyor. Orada bebeğinin kalbinin durduğunu öğreniyor. Ama bunu kimseye söylemiyor. Doktordan da bunu kimseye söylememesini isteyip onu tehdit ediyor.

Ferit, Ayşe’yi buluyor. Ancak hafızasını kaybettiğini anlayınca ona düğün videosunu seyrettiriyor. Yaman, Hande’yle konuşup Ayşe’den özür dilemesini istiyor. Hande, Ayşe’nin iş yerine gidip ondan özür diliyor. Ayşe ile Ferit dansa kalkıyor. Ferit, Mirza’dan Hande’nin hamile olmadığını bebeğini düşürdüğünü öğreniyor.

Mirza, Betül’ü dansa kaldırınca Yaman orayı terk etmek istiyor. Ferit dışarıda Yaman’a, Hande’nin hamile olmadığını söylüyor. Yaman, herkesin içinde Hande’ye hamile olmadığını kendisini kandırdığını itiraf etmesini istiyor. Hande konağa gidip Feraye’yi konaktan kovuyor. Yaman gelip konuşulanları duyuyor ve Hande’yi konaktan kovuyor.

Hande, Azade’nin silahını alıp Ferit’in karşısına çıkıp ona silah çekiyor. Tam silahını ateşleyeceği sırada Yaman, onun önüne atlayıp kendisi vuruluyor.

Kalp Yarası 32. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Feraye Oğlunun İntikamını Hande’den…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler