Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 59. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Han'ı Eve Alıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 59. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Safiye Han’ı Eve Alıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 59. yeni bölümüyle 22 şubat salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Safiye, Naci’nin günlüğünü okuyup onun mutsuz olduğunu öğrenir. Naci, Safile’ye çok kızar ve geceyi kitapçıda geçirir. Safiye, Han’ı çöp toplarken görür ve onu eve almaz. Gülben, Şennur’u evine kabul eder. Şennur, Gülben’e yaptıkları için ondan özür diler. Safiye Han’ı, çöp dairede bulur. Han ablasına, neden çöp topladığını anlatır. O sırada Gülben içeri girer. Masumlar Apartmanı 59. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Safiye, Han’ı eve alıyor.

Salı Dizileri 2021

Safiye Han’ı Eve Alıyor!

Masumlar Apartmanı 59. bölüm 1. fragmanında; Safiye Han’ı, eve almayı kabul ediyor. Ancak onu, çocukluğundaki gibi banyoya sokup kendi elleriyle yıkayıp temizliyor.

İşte Masumlar Apartmanı 59. bölüm 1. fragmanı…

 

MASUMLAR APARTMANI 58. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülben, Şennur’un eşinden dayak yediğini görüp üzülür. Onu hemen evine alır. Önceden olsa kimseye dokunamayan Gülben, onda anne sıcaklığı görür. Esat, ertesi gün annesiyle Gülben’i kahvaltıya dışarıya gönderir. Kendisi de gidip abisiyle konuşup ondan annesinin eşyalarını kendisine getirmesini ister. Hemen annesiyle babasının boşanmasını istediğini söyler.

Gülben, kendi elleriyle Şennur’un yüzündeki morluğu pudrayla kapatır ve birlikte kahvaltıya giderler. Öte yandan Safiye, Naci’nin mutsuzluğunun nedenini öğrenmek için onun günlüğünü okur. O sırada Naci içeri girer ve ona bu yaptığı için çok kızar. Hemen evden çıkıp geceyi kitapçıda geçirmek ister.

Safiye, gecenin bir yarısı dışarı çıkıp onun yanına gider. Anıl ona eşlik eder. Safiye, Naci’nin mutsuzluğunun nedenini öğrenmek ister ve öfkeyle kitapları yerlere saçar. Naci Safiye’ye, sevdiklerine dokunamadığını ama nefretle o dokunamadığı şeylere nasıl da dokunduğunu yüzüne vurur.

Safiye, eve dönerken Han’ı çöp toplarken görür. Hemen eve gidip Han’ın odasını temizlemeye başlar. Han, konuşmak için ablasının yanına gidemez. Ceylan’ın kapısına gider. Ceylan’la konuştuktan sonra ablasının yanına gider. Ama Safiye, Han’ı evden kovar. Onu görmek istemediğini söyler.

Esra, Ege ile Neriman’ı buluşturmak için Safiye’ye yalan söyler. Ona yalnız yemek yiyemediğini Rüya’nın yokluğuna alışamadığını, Neriman’ın kendisine eşlik etmesini istediğini söyler. Naci’nin yardımıyla Safiye Neriman’a iki saatliğine izin verir.

Gülben, doktor hanımla olan seansına gider. Ona Şennur’un ablasının kendisine hediye ettiği şeker kutusunu kırdığını onu çöpe atamadığını anlatır. Doktor hanım Gülben ve ailesinin çöp atamadıklarını öğrendikten sonra ondan o daireye her çöp bıraktığında oradan bir çöp alıp atmasını ister.

Safiye, Han’ı çöp dairede bulur. Han, annesinin yüzünden çöp topladığını anlatır. Onun temizlik yaparak rahatladığını, kendisinin de çöp toplayarak rahatladığını söyler. Kendilerinin o çöplerden kurtulamayacaklarını söylerken Gülben’de gelir.

Masumlar Apartmanı 59. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Han Ablasına Neden Çöp Topladığını…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler