Ana SayfaDizilerMahkum 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Kaçış Planıyla Herkesi Oyuna Getiriyor!

İlgili Postlar

Mahkum 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fırat Kaçış Planıyla Herkesi Oyuna Getiriyor!

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Mahkum, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Barış, Sasha ile Büge’nin hayatından birini seçmesi isteniyor. İkisininde ölmesini istemeyen Barış, silahını kendi başına doğrultunca ikisininde hayatını kurtarıyor. Fırat, mutfakta planladığı yangın planıyla olağanüstü bir durumda herkesin oraya geleceğini öğreniyor. Kilerdeki alt geçitten dışarı çıkabileceği yeri buluyor. Mahkum 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fırat, kaçış planıyla herkesi oyuna getiriyor.

Perşembe Dizileri 2021

Fırat Kaçış Planıyla Herkesi Oyuna Getiriyor!

Mahkum 11. bölüm 1. fragmanında; Fırat, o gün kaçmaktan vazgeçiyor. Barış, Fırat’ı görmeye geliyor. Fırat ona, her şeyi hatırladığını söylüyor. Müdür’ün hazırladığı etkinlikte Fırat da görev alıyor. Etkinlik hazırlıkları sırasında Uğur’a gereken anahtarı havalandırmadan ona veriyor. Tül mahkumların olduğu etkinlikte Fırat ve koğuş arkadaşları kaçıyor. Mahkumlar onların kaçışını izliyor.

İşte Mahkum 11. bölüm 1. fragmanı…

MAHKUM 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Savaş’ın gizli iş yaptığı kişi Ferda’nın öldürüldüğünü öğreniyor ve onun canı karşılığında Barış’tan rehin aldığı Büge veya Sasha’nın canını almak istiyor. Barış’tan da ikisi arasında bir seçim yapmasını istiyor. Ondan sonra onunla yapacakları işleri konuşmaya devam edeceğini söylüyor.

Biraz düşündükten sonra Barış, silahını başına dayıyor. Onları serbest bırakmazsa kendisini öldüreceğini söylüyor. Adam mecbur kalıyor ve Sasha ile Büge’yi serbest bırakıyor. Barış’a, ertesi gün gizli telefonundan onu arayacağını söylüyor. Barış, Savaş’ın gizli telefonunu aramaya başlıyor.

Sasha, Savaş’ın bu gizli işlerinin toplantılarını yaptığı daireyi araştırıyor. Orada bir duvara gizlenmiş bir kasa buluyor. Ama o kasanın anahtarını bulamıyorlar. Zaman daralıyor. Barış, Cemre’yi işe babasının aldığını öğreniyor ve Tahir’den onu işten çıkarmasının bir yolunu bulmasını istiyor. Oda Cemre’yi yanına çağırıp ona, Fırat’ın avukatlığını bırakmasını istiyor.

Cemre, Fırat’ın yanına gidip durumu anlatıyor. O da kendisinin bir avukata değil ona ihtiyacı olduğunu, onların yakınında olmasının daha iyi olacağını söylüyor. Cemre, Fırat’ın avukatlığını bırakıyor. Zeynep’in Tahir’in sevgilisi olduğunu öğrenen Cemre, buna inanamıyor.

Büge, Nazlı’yla yurtta tanışıyor ve onun Fırat’ın kızı olduğunu, onu araya Barış’ın yerleştirdiğini öğreniyor. Hemen onu alıp babasını görmeye götürüyor. Nazlı, babasını görünce çok mutlu oluyor. Hacı, annesinin vefat haberiyle dışarı çıkıp içeri telefon getirmeyi başarıyor.

Barış, son dakika Savaş’ın kasasının anahtarını evdeki piyanonun altında buluyor. Dönüşümlü olarak Uğur ile Fırat, kilerdeki havalandırmadan aşağı inip çıkış yeri arıyorlar. Uğur bir salona çıkan havalandırma buluyor. Fırat’ta, tam cezaevinin önüne çıkan bir çıkış buluyor.

Mahkum 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fırat Yakalanmadan Dışarı Çıkabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler