Ana SayfaDizilerOğlum 3. Bölüm 2. Ön İzlemesi Yayında! Tuğrul İle Annesi Zeynep'e Büyük...

İlgili Postlar

Oğlum 3. Bölüm 2. Ön İzlemesi Yayında! Tuğrul İle Annesi Zeynep’e Büyük Baskı Yapıyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Oğlum, 3. yeni bölümüyle 23 şubat çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tuğrul Zeynep’i alıp bir uçurumun kenarına götürür. Ona, gömleği polise verdiği için çok kızar. Zeynep, oğlunun böyle olmasında onu sorumlu tutar. Onun Efe’ye babalık yapmadığını söyler. Oda, Efe’yi istemediğini doğmadan aldırmasını istediğini, kendisinden baba olmayacağını söylediğini hatırlatır. Oğlum 3. bölüm 2. ön izlemesi yayınlandı. Tuğrul ile annesi Zeynep’e, büyük baskı yapıyor.

Oğlum 3. Bölüm 1. Ön İzlemesi Yayında! Tuğrul Efe’nin Doğmasını İstemediğini Söylüyor!

Tuğrul İle Annesi Zeynep’e Büyük Baskı Yapıyor!

Oğlum 3. bölüm 2. ön izlemesinde; Tuğrul ile annesi, Zeynep’den basının karşısına çıkıp göz yaşı döküp mağduru oynamasını istiyor. Karşı tarafın daha da mağdur olduğunu bilen Zeynep, onların bu yaptığı karşısında ne yapacağını bilemiyor. Zeynep, kameraların karşısına geçip ne konuşacak?

İşte Oğlum 3. bölüm 2. ön izlemesi…

OĞLUM 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep, oğlunun Kaan’ı öldürdüğünü duyunca sinir krizleri geçirir. Demet’e, onun yalan söylediğini ona inanmalarını söyler. Zeynep’i, komiser dışarı çıkartmak zorunda kalır. Tuğrul, Zeynep’in telefonlarına yeni cevap verir. Zeynep, durumu kocasına anlatır. Tuğrul, bir kanlı gömlek olduğunu duyunca hemen eve gidip gömleği saksının altına saklar.

Zeynep, polislerle birlikte eve gelir. Evin her yerinde kanlı gömlek aranır. Ancak bulunamaz. Onlar gittikten sonra Tuğrul gömleği oradan çıkartır. Komiser, güvenlikten Tuğrul’un kendilerinden önce eve girdiğini öğrenir. Zeynep, hemen gömleği alıp çantasına saklar.

Komiser, Zeynep ile Tuğrul’u ifade için emniyete alır. Gömlek için evde tekrar arama yapılır. Zeynep, gömleği karnına bağlayıp bulunmasını engeller. Sorguda, gömleğin yerini bilmediklerini söyler. Eve geldiklerinde Zeynep Tuğrul’a gömleği yaktığını söyler.

Melike, okula gidip öğretmenle konuşmak ister. Öğretmen dışarı çıkmayınca okulun camlarını kırar. Şikayet üzerine Melike, kamu malına zarar vermekten karakola götürülür. Karakolda Melike, Efe ile tanışır. Onun kendisine verdiği mavi kırlangıç oyuncağıyla göz yaşlarını tutamayıp Efe’ye sarılıp ağlar.

Demet Efe’yi, bir türlü o günle ilgili konuşturamaz. Onu alıp olay yerine tatbikat için götürür. Efe orada, hiçbir şey gösteremez. Sadece onu öldürdüğünü söyler. İrfan, bir silah alıp tatbikatı basar ve oğlunun katilini öldürmek ister. Onun çocuk olduğunu görünce büyük bir şok yaşar ve ne yapacağını bilemez.

Zeynep, Kaan’ın cenazesine gider. Dönüşte Demet’le karşılaşır. Demet ondan, kendisini emniyete bırakmasını ister. Zeynep Demet’le konuştuktan sonra gömleği alıp gidip komisere verir.

Oğlum 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efe Kaan’ı Kendisinin Öldürmediğini Söylüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler