Ana SayfaDizilerYasak Elma 133. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Beş Parasız Kalıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 133. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kumru Beş Parasız Kalıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma, 132. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ender, bir televizyon programına katılıyor. Orada Çağatay’la aşklarının anlatıp Yıldız’a gönderme yapıyor. Çağatay, canlı yayına bağlanıp ilk kez aşık olduğunu söylüyor. Meriç, Çağatay’a Kumru’nun bebeğini kaybettiğini söylüyor ve onların buluşmasını sağlıyor. Durumu öğrenen Ender, Doğan’a Kumru’yla Çağatay’ın görüşeceği yeri söylüyor. Doğan, Kumru ile Çağatay’ın buluştuğundan emin olduktan sonra onu evden kovuyor. Kumru, beş parasız kalıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Kumru Beş Parasız Kalıyor!

Yasak elma 133. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kumru, bebeğini kaybediyor. Yıldız, onun yanından ayrılmıyor. Kumru, Yıldız’a yaptıklarından çok pişman oluyor ve ondan özür diliyor. Yıldız, Kumru’yu kimseye göstermeden eve girdirmeye çalışıyor. Caner ile evdekiler ikisinin kol kola eve girdiğini görüyor. Yıldız, hemen bir yalan uydurup onları susturuyor. Meriç, Kumru’nun bebeğini kaybettiğini öğrenip hemen onun yanına gidiyor.

YASAK ELMA 132. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ender, bir televizyon programının canlı yayınına katılıyor. Orada Çağatay’la birbirlerini ne kadar sevdiklerini, kendisinin de Çağatay’ın da etraflarındaki toksitlerden kurtulduktan sonra çok mutlu olduklarını söylüyor. Çağatay da canlı yayına katılıyor ve hayatında ilk kez aşık olduğunu, Ender’le çok mutlu olduğunu söylüyor.

Yıldız, öfkeden deliye dönüyor. Hemen Çağatay’la konuşmaya gidiyor. Onu evde bulamayınca gidip Çağatay’ın arabasının sileceklerini kırıyor. Ender, evin güvenlik kamerasından o görüntüleri görüp telefonuna kaydediyor. Halit Can’ın okul gösterisine Doğan Yıldız’la birlikte katılıyor. Oraya Çağatay’da Ender’le geliyor. Ender Doğan’a, Yıldız’ın hala nişanlısını sevdiğini söyleyip ona elindeki görüntüleri izletiyor.

Meriç, Kumru’nun perişan haline dayanamıyor ve Çağatay’ı arayıp ona Kumru’nun bebek düşürdüğünü anlatıyor. Onları buluşturmak için bir plan yapıyor. Ender, onların konuşmalarını duyuyor ve Çağatay’la Kumru’nun görüşecekleri yeri gidip Doğan’a söylüyor. Meriç’le buluşan Kumru, o kalktıktan sonra karşısında Çağatay’ı görüyor.

Doğan da adamını o yere gönderiyor ve onların orada olup olmadığına bakmasını istiyor. Çağatay ile Kumru’nun buluştuğundan emin olan Doğan, eve gelip Kumru’nun eşyalarını toplattırıyor. O geldikten sonra da onu evinden kovuyor. Kumru’nun arabasını da elinden alıyor. Otele giden Kumru, kredi kartlarının da bloke olduğunu anlıyor.

Çaresiz Ömer’i arıyor. Ömer, Kumru’ya yardım etmiyor. Yıldız, Kumru’ya yardım etmek için onu arıyor. Kumru ise, onun yardımını istemiyor. Bir gece kondu evinde olduğu halde ona otelde kaldığını, yakında kendi evine taşınacağını söylüyor.

Yasak Elma 132. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Doğan Kumru’yu Evden Mi Kovuyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler