Ana SayfaDizilerKalp Yarası Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti! Hande Öldü Kavga Bitti!

İlgili Postlar

Kalp Yarası Final Bölümüyle Ekrana Veda Etti! Hande Öldü Kavga Bitti!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 32. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin final bölümünde; Yaman, Ferit’i kurtarmak için kendisi vuruluyor. Yaman, oracıkta hayatını kaybediyor. Hüseyin, Hande’yi yurt dışına kaçırmaya çalışıyor. Ama Hande, gitmeyip konağı yakmaya çalışıyor. Bahtiyar onu alıp Feraye’ye götürüyor. Feraye, Hande’den oğlunun intikamını alıyor. Ayşe’nin bir kızı oluyor. İkinci çocuğuna hamile olan Ayşe, bebek doğunca adını Yaman koyuyor. Kalp Yarası final bölümüyle ekrana veda etti. Hande öldü. Kavga bitti.

2021 Pazartesi Dizileri

Hande Öldü Kavga Bitti!

Ayşe, kaçırıldığı gün başında Feraye’nin olduğunu hatırlıyor. Onun yanına gidip konuşuyor. Feraye, onun başında olduğunu Adnan’ı da kendisinin öldürdüğünü Ayşe’ye itiraf ediyor. Ama ondan bir gün süre istiyor. Ondan bunu kimseye anlatmamasını söylüyor. Ferit, gölde babasının ölümüne neden olan aracı bulunduğunu öğreniyor. Hemen emniyete gidiyor ve arabanın Feraye’ye ait olduğunu öğreniyor.

KALP YARASI DİZİSİNİN FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Hemen annesini arayıp durumu anlatıyor. Babasını Feraye’nin öldürmüş olabileceğini söylüyor. Ayşe, Feraye’nin Adnan’ı öldürdüğünü bildiğini, onun her şeyi kendisine itiraf ettiğini açıklıyor. Evdekiler önce Ayşe’ye bunu sakladığı için çok kızıyor. Sonra onun sözlerine inanıp bekliyor.

Yaman öldükten sonra Hüseyin, kızını yurt dışına göndermek istiyor. Onu limana gönderiyor. Ama Hande gemiye binmiyor ve intikam almak için eline aldığı bir bidon benzinle konağa gidiyor. Her yere benzin döküyor. Tam ateşe vereceği sırada Ayşe, su almak için aşağı iniyor. Elindeki sürahiyi düşürmesiyle Ferit’de uyanıyor.

O sırada Bahtiyar, Hande’yi bulup arabasının bagajına bindirip Feraye’ye götürüyor. Feraye, onu öldürmek istiyor. Ama önce düşünmek istiyor. Ertesi gün Hande’yi alıp bir kuyuya götürüp onu aşağı itiyor. Daha sonra konağa gidip söz verdiği gibi döndüğünü, Adnan’ı öldürdüğünü ama onu öldürmeseydi onun kendisini öldüreceğini anlatıyor.

Hande’yi de öldürdüğünü itiraf eden Feraye, gidip polise teslim olacağını söylüyor. Feraye, teslim olup cezasını çekiyor. Azade, onun çıkacağı gün ceza evinin önünde bekliyor ve onu alıp konağa getiriyor. Ayşe’nin bu sırada bir kızı oluyor. İkinci çocuğuna hamile olan Ayşe, bebeğin erkek olacağını ve adını Yaman koyacağını açıklıyor. Bebek doğuyor ve adını Yaman koyuyorlar.

Kalp Yarası 32. bölmü 2. Final Fragmanı Yayında! Sancakzadeler Normal Hayatlarına Dönüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler