Ana SayfaDizilerOğlum 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efe Kaan'ı Kendisinin Öldürmediğini Söylüyor!

İlgili Postlar

Oğlum 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Efe Kaan’ı Kendisinin Öldürmediğini Söylüyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Oğlum, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zeynep, sonunda Tuğrul’a ulaşıp durumu anlatıyor. Tuğrul, polislerden önce evdeki kanlı gömleği bulup saklıyor. Polis evde kanlı gömlek bulamıyor. Zeynep o gömleği yanına alıyor. Efe, tatbikat için olay yerine götürülüyor. İrfan, oğlunun katilini öldürmek için oraya gittiğinde katilin bir çocuk olduğunu görüyor. Zeynep, Demet’le konuştuktan sonra kanlı gömleği komisere teslim ediyor. Oğlum 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Efe Demet’e, Kaan’ı kendisinin öldürmediğini söylüyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Efe Kaan’ı Kendisinin Öldürmediğini Söylüyor!

Oğlum 3. bölüm 1. fragmanında; Efe, İrfan’dan çok korkuyor ve koşup babasına sarılıyor. İrfan Tuğrul’a, ölen çocuğun babası olduğunu haykırıyor. Tuğrul, Zeynep’in yaktığını söylediği gömleği komisere teslim ettiğini öğreniyor. Demet, tekrar Efe’yle konuşuyor. Efe ona, Kaan’ı kendisinin öldürmediğini itiraf ediyor. Kaan’ı kim öldürdü?

İşte Oğlum 3. bölüm 1. fragmanı…

OĞLUM 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Zeynep, oğlunun Kaan’ı öldürdüğünü duyunca sinir krizleri geçiriyor. Demet’e, onun yalan söylediğini ona inanmalarını söylüyor. Zeynep’i, komiser dışarı çıkartmak zorunda kalıyor. Tuğrul, Zeynep’in telefonlarına yeni cevap veriyor. Zeynep, durumu kocasına anlatıyor. Tuğrul, bir kanlı gömlek olduğunu duyunca hemen eve gidip gömleği saksının altına saklıyor.

Zeynep, polislerle birlikte eve geliyor. Evin her yerinde kanlı gömlek aranıyor. Ancak bulunamıyor. Onlar gittikten sonra Tuğrul gömleği oradan çıkartıyor. Komiser, güvenlikten Tuğrul’un kendilerinden önce eve girdiğini öğreniyor. Zeynep, hemen gömleği alıp çantasına saklıyor.

Komiser, Zeynep ile Tuğrul’u ifade için emniyete alıyor. Gömlek için evde tekrar arama yapılıyor. Zeynep, gömleği karnına bağlayıp bulunmasını engelliyor. Sorguda, gömleğin yerini bilmediklerini söylüyor. Eve geldiklerinde Zeynep Tuğrul’a gömleği yaktığını söylüyor.

Melike, okula gidip öğretmenle konuşmak istiyor. Öğretmen dışarı çıkmayınca okulun camlarını kırıyor. Şikayet üzerine Melike, kamu malına zarar vermekten karakola götürülüyor. Karakolda Melike, Efe ile tanışıyor. Onun kendisine verdiği mavi kırlangıç oyuncağıyla göz yaşlarını tutamayıp Efe’ye sarılıp ağlıyor.

Demet Efe’yi, bir türlü o günle ilgili konuşturamıyor. Onu alıp olay yerine tatbikat için götürüyor. Efe orada, hiçbir şey gösteremiyor. Sadece onu öldürdüğünü söylüyor. İrfan, bir silah alıp tatbikatı basıyor ve oğlunun katilini öldürmek istiyor. Onun çocuk olduğunu görünce ne yapacağını bilemiyor.

Zeynep, Kaan’ın cenazesine gidiyor. Dönüşte Demet’le karşılaşıyor. Demet ondan, kendisini emniyete bırakmasını istiyor. Zeynep Demet’le konuştuktan sonra gömleği alıp gidip komisere veriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler