Ana SayfaDizilerKardeşlerim 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Resul Akif'le Ortaklığını Bitirmek İstiyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Resul Akif’le Ortaklığını Bitirmek İstiyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 40. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Şengül, her şeyi hatırlıyor. Ancak Orhan’ın kendisini evden kovacağını düşünüp hatırlamıyormuş gibi davranıyor. Resul, Ayla’dan boşanıyor ve Suzan’a evlenme teklif etmeye hazırlanıyor. Akif Suzan’ı, Resul’e ilişkilerini anlatmakla tehdit ediyor. Doruk, Berk’in doğum günü için yazlık evde bir doğum günü sürprizi hazırlıyor. Akif ile Suzan, eve birlikte girip tartışmaya başlıyorlar. Onların ilişkisi olduğunu ve Asiye’nin annesinin ölümüyle bir alakalarının olduğunu herkes öğreniyor. Kardeşlerim 41. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Resul, Akif’le ortaklığını bitirmek istiyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Resul Akif’le Ortaklığını Bitirmek İstiyor!

Kardeşlerim 41. bölüm 1. fragmanında; Şengül, eğer her şeyi hatırlarsa Orhan’ın kendisinden hesap soracağını öğreniyor. Ayla Resul’e, Akif ile Suzan’ın çocuklara basıldığını anlatıyor. Suzan, Resul’le konuşmaya gidiyor. Resul Akif’e, Suzan’la yaşadığı ilişkiyi öğrendiğini ve onunla artık ortaklığını bitirmek istediğini söylüyor. Beş parasız kalan Ömer, tefecinin yanına gidip onun iş teklifini kabul ettiğini söylüyor.

İşte Kardeşlerim 41. bölüm 1. fragmanı…

KARDEŞLERİM 40. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Şengül, her şeyi hatırlıyor. Ama Orhan’ın kendisini evden kovacağını düşünüp hatırlamıyor numarası yapmaya devam ediyor. Ertesi gün, Nebahat’in yanına gidip tekrar işe girmek istediğini söylüyor. Akif zaten Nebahat’e, Şengül’ü işe almasını ve onun bir şey hatırlamadığından emin olmaları gerektiğini söylemişti. Nebahat Şengül’ü işe alıyor.

Akif, Şengül’ün numara yaptığını anlıyor ve ona bir oyun oynuyor. Şengül’ün her şeyi hatırladığı ortaya çıkıyor. Ömer, bir inşaatta gece bekçiliğine başlıyor. Otopark çetesi onun otoparkçılık yaptığını düşünüp darp ediyor.

Resul Ayla’yla buluşuyor ve o ne istiyorsa verip ona boşanma protokolünü imzalattırıyor. İkili ertesi gün bir celsede boşanıyor. Bunu duyan Akif, Suzan’ı Resul’e kaptırdığı için üzülmeye başlıyor. Resul, Suzan’a evlenme teklif etmeye hazırlanıyor. Ona en gösterişli yüzüğü alıyor.

Bunu gören Akif, sarhoş bir şekilde Suzan’ın kapısına dayanıyor. Onunla konuşuyor ve Suzan’dan kendisine bir şans daha vermesini istiyor. Suzan’da, onu evden kovuyor. Suzan, Resul’le buluşmaya hazırlanırken Akif arıyor. Ona, aralarındaki ilişkiyi Resul’e anlatmakla teklif ediyor.

Suzan’a, yazlık evde onunla buluşacağını söylüyor. Aybike, Berk’in doğum günü için bir şeyler yapmak istiyor. Asiye, Doruk’tan organizasyona yardım etmesini istiyor. O da yazlık evlerinde bir organizasyon hazırlıyor. Çocuklar Berk ile Aybike’nin geldiğini düşünüp ışıkları kapatıp saklanıyor.

Akif ile Suzan, içeri girip tartışmaya başlıyor. Oradaki tüm çocuklar onların ilişkileri olduğunu, Asiye’nin annesinin ölümüyle Akif’in bir ilgisi olduğunu öğreniyor.

Kardeşlerim 40. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Akif İle Suzan Büyük Faka Basıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler