Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 60. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülben Katil Mi Oluyor?

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 60. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülben Katil Mi Oluyor?

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 59. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Safiye, Han’ı elleriyle yıkadıktan sonra onu eve almayı kabul ediyor. Gülben, seanslara devam ediyor ve çöp daireden çöp atmayı başarıyor. Han’da, doktor hanımla seanslara başlıyor ve ondan yardım istiyor. Abidin, Şennur’u zorla eve götürmek istiyor. Gülben, ona engel olmaya çalışırken Abidin’i itiyor. Abidin, merdivenlerden yuvarlanıyor. Gülben, katil mi oluyor?

Salı Dizileri 2021

Gülben Katil Mi Oluyor?

Masumlar Apartmanı dizisinin 60. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Esat, sesleri duyup yukarı çıkıyor. Daireden gelen kokuları hissedince onlara orada ne sakladıklarını soruyor. Kimse ona cevap vermeyince içeri girip bakmak istiyor. Han ise Esat’ı, iteleyip daireye girmesini engelliyor. Safiye Gülben’e, Esat’a gerçekleri söylememesini onun kocasıyla arasının bozulmasını istemediğini söylüyor.

MASUMLAR APARTMANI 59. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ama Gülben Esat’a, gerçekleri anlatıyor. Ona, o dairede çöp biriktirdiklerini ve hiçbir şey atamadıklarını, orada kendisinin çişli çarşaflarının da olduğunu itiraf ediyor. Esat, onları orada neden sakladıklarına bir anlam veremiyor. Gülben, on gün ilk kez o daireden bir poşet alıp çöpe atmayı başarıyor.

Han, ablasının kendisini asla eve almayacağını düşünmeye başlıyor. Gidecek yeri olmadığı için gidip Anıl’ın yanına sığınıyor. Safiye, Naci’yle konuştuktan sonra bir de babasının Han’ı özlemesine dayanamadığı için Han’ı eve çağırıyor. Onu kendi banyosuna sokup onu kendi elleriyle çocukluğundaki gibi onu yıkıyor.

Ondan sonra onun eve girmesini kabul ediyor. Onu ve ailesini bir arada toplamak için bir akşam yemeği düzenliyor. Gülben’e gidip onu yemeğe davet ediyor. Şennur, yemeğe gitmek istemeyince Gülben’de yemeğe gelemeyeceğini söylüyor. Safiye, kendisini zorlayıp Naci’ye Anıl’dan bir not gönderiyor ve onu gidip her zaman buluştukları çay bahçesine gidiyor.

İkili yıllar öncesi buluştukları gibi parkta buluşuyor. Gülben, doktor hanımla görüşmeye gidiyor. Ona, neden kendilerini bir çöp gibi hissettiklerini anlatıyor. Doktor hanım görüşmede Gülben’le çocukluğuna gidiyor. Konuşmadan sonra Gülben’den o daireden bir çöp daha alıp atmasını, sonrasında kendisine ‘aferin’ demesini istiyor.

Gülben, bir değil iki tane çöp atacağını söylüyor. Safiye, salonun duvarına en mutlu aile fotoğrafını yerleştiriyor. Tüm aileyi tekrar yemekte bir araya topluyor. Naci, yemeğe tatlı alıp geliyor. Safiye, elleriyle o tatlıyı almayı başarıyor. Şennur’u kocası arıyor ve onu eve dönmesi için tehdit ediyor.

O eve dönmek istemeyince kapıya dayanıyor ve Şennur’u zorla eve götürmek istiyor. Gülben, Abidin’in Şennur’u zorla götürmesine engel olmaya çalışırken onu itiyor. Abidin, merdivenlerden aşağı yuvarlanıyor. Han, doktor hanımla terapilere başlıyor. Ondan kendisini affetmek için yardım istiyor. Naci Safiye’ye, hastalığının yeniden geldiğini itiraf ediyor.

Masumlar Apartmanı 59. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Safiye Naci’yle Eskisi Gibi Randevulaşıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler