Ana SayfaDizilerKardeşlerim 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akif Suzan'a Yaptıklarına Pişman Mı Oluyor?

İlgili Postlar

Kardeşlerim 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Akif Suzan’a Yaptıklarına Pişman Mı Oluyor?

Atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 41. yeni bölümüyle 26 şubat cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Şengül, eğer her şeyi hatırlarsa Orhan’ın kendisinden hesap soracağını öğrenir. Ayla Resul’e, Akif ile Suzan’ın çocuklara basıldığını anlatır. Suzan, Resul’le konuşmaya gider. Resul Akif’e, Suzan’la yaşadığı ilişkiyi öğrendiğini ve onunla artık ortaklığını bitirmek istediğini söyler. Beş parasız kalan Ömer, tefecinin yanına gidip onun iş teklifini kabul ettiğini söyler. Kardeşlerim 41. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Akif, Suzan’a yaptıklarına pişman mı oluyor?

Cumartesi Dizileri 2021

Akif Suzan’a Yaptıklarına Pişman Mı Oluyor?

Kardeşlerim 41. bölüm 2. fragmanında; Doruk, Asiye’ye kendisini hala sevip sevmediğini soruyor. Oda, sevdiğini söylüyor. Aybike, Berk’in yarım kalan doğum gününü kutluyor. Ayla, okula yönetici olarak başlıyor. Akif, Suzan’ın kapısına gidiyor. Resül, Suzan’la hala evlenmeyi düşünüyor mu? Asiye’nin bayılmaları devam ediyor. Doruk onu, kucağına alıp hastaneye yetiştiriyor. Ömer ise, kardeşlerine bakamadığı için büyük üzüntü duymaya başlıyor.

İşte Kardeşlerim 41. bölüm 2. fragmanı…

KARDEŞLERİM 40. BÖLÜM ÖZETİ!

Şengül, her şeyi hatırlar. Ama Orhan’ın kendisini evden kovacağını düşünüp hatırlamaz numarası yapmaya devam eder. Ertesi gün, Nebahat’in yanına gidip tekrar işe girmek istediğini söyler. Akif zaten Nebahat’e, Şengül’ü işe almasını ve onun bir şey hatırlamadığından emin olmaları gerektiğini söylemişti. Nebahat Şengül’ü işe alır.

Akif, Şengül’ün numara yaptığını anlar ve ona bir oyun oynar. Şengül’ün her şeyi hatırladığı ortaya çıkar. Ömer, bir inşaatta gece bekçiliğine başlar. Otopark çetesi onun otoparkçılık yaptığını düşünüp darp eder.

Resul Ayla’yla buluşur ve o ne istiyorsa verip ona boşanma protokolünü imzalattırır. İkili ertesi gün bir celsede boşanır. Bunu duyan Akif, Suzan’ı Resul’e kaptırdığı için üzülmeye başlar. Resul, Suzan’a evlenme teklif etmeye hazırlanır. Ona en gösterişli yüzüğü alır.

Bunu gören Akif, sarhoş bir şekilde Suzan’ın kapısına dayanır. Onunla konuşur ve Suzan’dan kendisine bir şans daha vermesini ister. Suzan’da, onu evden kovar. Suzan, Resul’le buluşmaya hazırlanırken Akif arar. Ona, aralarındaki ilişkiyi Resul’e anlatmakla teklif eder.

Suzan’a, yazlık evde onunla buluşacağını söyler. Aybike, Berk’in doğum günü için bir şeyler yapmak ister. Asiye, Doruk’tan organizasyona yardım etmesini ister. O da yazlık evlerinde bir organizasyon hazırlar. Çocuklar Berk ile Aybike’nin geldiğini düşünüp ışıkları kapatıp saklanır.

Akif ile Suzan, içeri girip tartışmaya başlar. Oradaki tüm çocuklar onların ilişkileri olduğunu, Asiye’nin annesinin ölümüyle Akif’in bir ilgisi olduğunu öğrenir.

Kardeşlerim 41. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Resul Akif’le Ortaklığını Bitirmek İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler