Ana SayfaDizilerÜç Kız Kardeş 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Somer'den Boşanmak İstiyor!

İlgili Postlar

Üç Kız Kardeş 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Türkan Somer’den Boşanmak İstiyor!

Kanal D’nin yeni dizisi Üç Kız Kardeş, ilk bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Rüçhan, oğlunun onaylamadığı bir ilişkisi olduğunu öğrendikten sonra onu evlendirmeye karar veriyor. Somer, annesinin zoruyla Türkan’la evleniyor. Hiçbir şeyden habersiz Türkan’ın düğünü oluyor. Ama Somer’in kendisiyle sadece kağıt üzerinde evli olduklarını söylemesiyle dünya başına yıkılıyor. Üç Kız Kardeş 2. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Türkan, Somer’den boşanmak istiyor.

Türkan Somer’den Boşanmak İstiyor!

Üç Kız Kardeş 2. bölüm 1. fragmanında; Düğününün akabinde gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalan Türkan yıkılıyor. Somer’in onu sevmediğini ve karısı olmasını istemediğini öğrendikten sonra o evde kalmak istemeyen Türkan, Rüçhan’ın tepkisiyle karşılaşıyor. Öte  yandan Somer, sevgilisinin hamile olduğunu öğreniyor. Sadık, içinde kötü bir his olduğunu söylüyor. Nesrin durumu anlamasa da kötü haber ulaşmakta gecikmiyor. Türkan Somer’den boşanmak istediğini söylüyor.

İşte Üç Kız Kardeş 2. bölüm 1. fragmanı…

 

ÜÇ KIZ KARDEŞ DİZİSİNİN İLK BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Sadık ile Nesrin, üç kızlarıyla mutlu bir hayat yaşıyor. Somer, zengin bir ailenin oğludur. Annesi Rüçhan, oğlunun onaylamadığı bir kızla ilişkisi olduğunu öğreniyor. Onu bırakması içinde oğlunu evlendirmeye karar veriyor. Gidip Sadık’ın büyük kızı Türkan’a talip oluyor. Nesrin, kızının zengin bir aileye gelin gideceği için mutlu oluyor.

Rüçhan, gelip Türkan’ı oğluna istiyor. Türkan, Somer’i görünce beğeniyor ve pembe hayaller kurmaya başlıyor. Rüçhan, arayı uzatmadan hemen düğün dernek kuruyor. Türkan, masal gibi bir düğünle Somer’le evleniyor. Somer, Mine’yi bırakmıyor. Onunla görüşmeye devam ediyor.

Düğün bittikten sonra Somer Türkan’a, onunla sadece imza üzerinde evli olacaklarını asla, gerçekten karı koca olamayacaklarını söylüyor. Türkan, ailesinin de rızasını alarak mutlu bir evliliğe adım attığını düşünürken zavallı genç kız evliliğinin karanlık bir kuyuya dönüşeceğini ilk gece Somer’in yaptığı itirafla öğreniyor.

Somer, Türkan’ı gelinlikle bırakıp sevgilisi Mine’nin yanına gidiyor. Türkan ise, günlerce aç susuz evde tek başına kalıyor. Rüçhan, düğünden sonra Türkan’ın yanına gidiyor. Somer’in evde olmadığını öğrendikten sonra deliye dönüyor. Oğlunun evde olmamasının sorumlusu olarak Türkan’ı görüyor ve ona cehennemi yaşatıyor.

Berker Güven: Dünyanın Her Yerinden Hayranlarım Var

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler