Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azra Yıldırım'ın Ölümüyle...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 21. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azra Yıldırım’ın Ölümüyle Avukatlığı Bırakıyor!

Fox Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 20. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Azra, Yıldırım’ı terk ediyor. Yıldırım, Azra ile konuşabilmek için büyük uğraş veriyor. Azra, Yıldırım’dan gitmesini istiyor. Onun peşinden gidecekken Çolpan Azra’ya engel oluyor. Yıldırım yola çıktığında Azra onu arıyor ve ondan gitmemesini istiyor. Direksiyon kontrolünü kaybeden Yıldırım, feci bir kaza geçiriyor. Azra, Yıldırım’ın ölümüyle avukatlığı bırakıyor.

Salı Dizileri 2021

Azra Yıldırım’ın Ölümüyle Avukatlığı Bırakıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey dizisinin 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Azra, Cevher Hukuk’un iflas etmesine Yıldırım’ın neden olduğunu öğreniyor ve onu affetmiyor. Yıldırım, defalarca kez onunla konuşmak için uğraş veriyor. Ama Azra, onunla konuşmuyor. Erman, ellerinde çiçeklerle Çolpan’ın yanına gidiyor. Ondan yemeğe gelmediği için özür diliyor.

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Erman ona, neden yemeğe gelemediğini anlatmaya çalışıyor. Ancak Çolpan dinlemiyor. Erman’la birlikte Yıldırım’la görüşmeye gidiyor. Yıldırım, Azra’yla buluşacağını zannedip oraya gidiyor. Tüm olanları Çolpan’a anlatıyor. Bora, şirket hisselerini Erman’a geri verdiği için Çolpan ona kızmıyor.

Ama Yıldırım ona, Cevher Hukuk’un iflas eşiğinde olduğunu kendisinin Bora’ya söylediğini, bankanın da kredisini kestiğini anlatıyor. Çolpan, bunu duyunca öfkeden deliye dönüyor. Azra, ünlü yazar Haluk’un boşanma davasını alıyor. Yıldırım, konuşulanları duyuyor ve gidip Haluk’un karısı Buket’i buluyor. Onun avukatı olmak istediğini söylüyor.

İkili, Haluk ile Buket’in davasını konuşmak için bir araya geliyor. Buket, Haluk’tan boşanmayı kabul edip protokolü imzalıyor. Daha sonradan kocasının yıllardır bilerek kendisine psikolojik baskı uyguladığını, en son olayı da bilerek yaptığını anlıyor. Gidip ondan hesap soruyor.

Yıldırım, Azra’dan af diliyor. Azra, Yıldırım’dan gitmesini istiyor. Yıldırım, şirketten ayrılıyor. Azra, tam onun peşinden koşacakken annesi Azra’nın Yıldırım’ın peşinden gitmesine engel oluyor. Azra, büyük bir üzüntü içerisinde eve gidiyor. Yıldırım ise, bir kiralık araba tutup Ankara’ya doğru yola çıkıyor.

Bu arada Sanem, Bora’nın nasıl bu kadar para kazandığını merak edip peşine düşüyor. Bora’nın kocasının altınlarını çalan kadını itiraf ettireceği sırada Sanem, tüm işi berbat ediyor. Ondan sonra mecburen Bora’ya yardım etmek zorunda kalıyor. İşi davaya götürmeden çözüyorlar. Sanem, Bora’nın neden bu kadar para kazandığını anlamış oluyor.

Azra, Yıldırım’ın kapısına gidiyor. Evde olmadığını anlayınca onu arıyor ve gitmemesini istiyor. Yıldırım, çok mutlu oluyor ve o sırada elindeki telefonu düşürüyor. Almaya çalışırken ise büyük bir kaza geçiriyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Azra Yıldırım’dan Kötü…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler