Ana SayfaDizilerBaba 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emin'in Kararı Kadir'in Hayatını Bir Kez...

İlgili Postlar

Baba 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Emin’in Kararı Kadir’in Hayatını Bir Kez Daha Değiştiriyor!

Show Tv’nin yeni dizisi Baba, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Kadir, babasını dinleyip kendisine yeni bir hayat kurmak için ilk adımı atıyor ve yıllar önce terk etmek zorunda kaldığı Sevil’i görmeye İzmir’e gidiyor. Emin, Ödemiş’e geri dönüyor ve Kadir’den kendisiyle İstanbul’a gelmesini, eğer gelmezse de evini terk etmesini istiyor. Kadir, babasının kendisine ihtiyacı olduğunu düşünüp onun bu teklifini kabul edip birlikte yola çıkıyor. Baba 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Emin’in kararı, Kadir’in hayatını bir kez daha değiştiriyor.

Baba 2. Bölüm 1. Ön İzlemesi Yayında! Emin Çocuklarının Değişeceğinden Korkuyor!

Emin’in Kararı Kadir’in Hayatını Bir Kez Daha Değiştiriyor!

Baba 3. bölüm 1. fragmanında; Kadir, babasıyla İstanbul’a gitmek üzere yola çıkıyor. Yolda araba bozuluyor. Emin, arabanın çalışmamasının sorumlusu olarak da Kadir’i görüyor. Kadir, babası yüzünden yaşadıklarını yüzüne vuruyor. İlhan, Kadir’le de tanışıyor. Ağabeyleri Kadir’in gelmesiyle rahatlıyor.

İşte Baba 3. bölüm 1. fragmanı…

BABA 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Saruhan ailesinin yalıya gittikleri gün bir güneş tutulması oluyor. Emin, hizmetçilerin bakışları arasında ev terliklerini çıkartıp giyip eve giriyor. Onlardan yardım istemiyor. Çocuklarına kendi valizlerini kendilerinin taşımasını istiyor. Evdeki çalışanlar yeni patronları ve yeni insanlar karşısında ne yapacaklarını bilemiyorlar.

Mehmet Ali Saruhan’ın on bin çalışanı da Emin beyden bir açıklama bekliyor. Emin, ailesinin kalacakları odaları tek tek seçip yerleşmelerini istiyor. Mehmet Ali Saruhan’ın torununun evleneceği aileyle, iş ortağı olacağı için İlhan’ın şirketinden yüklü miktarda kredi çekmiş ve sözleşme imzalamıştır.

İlhan, onların ölümüyle parasını alıp alamayacağı konusunda endişelenmeye başlıyor. Hemen Emin’le görüşmek istiyor. Emin, görüşmeyi kabul ediyor. İlhan’ın konuşmaları karşısında şaşkınlık duyup onu uyarıyor. Ona, madem sözleşme imzalanmış seneye ödemeler başlayacakmış, o zaman ondan parasını istemeye bir yıl sonra gelmesini istiyor.

İlhan, Emin’in tavrı karşısında onlara büyük bir düşmanlık duymaya başlıyor ve onların geldikleri yere geri dönmesini istiyor. Onları araştırmaya başlıyor. Fazilet, yemek yapmak için mutfağa giriyor. Yemeklerin yapıldığını öğrenince çok şaşırıyor ve onlara bir daha kendisine sormadan hiçbir yemek yapmalarını istiyor.

Emin, çocuklarının birden zengin olunca değişmesinden korkuyor. Fazilet, çocuklarını çok iyi yetiştirdiklerini söyleyip onu rahatlatıyor. Emin, uykuya dalıyor ve gözlerini açtığında kendisini Ödemiş’te buluyor. Kadir, İzmir’e Sevil’i görmeye gidiyor. Onun kendisi hapishanedeyken evlenip ayrıldığını ve de bir kızı olduğunu öğreniyor.

Kadir, Ödemiş’e dönmek zorunda kalıyor. Emin Kadir’e, kendisiyle İstanbul’a gelmesini istiyor. Eğer gelmezse evini terk etmesini istiyor. Kadir, babasının kendisine ihtiyacı olduğunu anlayıp onun teklifini kabul ediyor.

Baba 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kadir İlk Kez Babasını Dinlemeye Karar…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler