Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat'tan Ayrılma Kararı Alıyor!

İlgili Postlar

Camdaki Kız 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’tan Ayrılma Kararı Alıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 32. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nalan, Cana’yı kendi sözleriyle vurur. Ona, kendisinin aptal olmadığını hatırlatır. Hayri, Nalan’ın yaşadıklarını bildiği için onu rahatlatmak için elinden geleni yapar. Onun kendisine aşık olduğunu bilmeden Hayri’nin konuşmaları Nalan’ın hoşuna gider. Feride, Sedat’ı yanına çağırıp ona Cana’ya yaptığı operasyonu yapmak zorunda kalacağını söyler. Camdaki Kız 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Nalan, Sedat’tan ayrılma kararı alıyor.

Nalan Sedat’tan Ayrılma Kararı Alıyor!

Camdaki Kız 32. bölüm 2. fragmanında; Nalan, Muzo’yla dertleşiyor. Feride ile Gülcihan, Sedat’ın telefonunu alıyor ve Cana arayınca telefonun sesini açıyor. Sedat’ın, artık bu ilişkiyi inkar edecek bir tarafı kalmıyor. Alp, Nalan’ı arayıp onunla buluşmak istiyor. Nalan, annesini dinlemeyip onunla buluşuyor. Sedat’ın karşısına çıkan Nalan ona, evliliklerinin bittiğini söylüyor.

İşte Camdaki Kız 32. bölüm 2. fragmanı…

 

CAMDAKİ KIZ 31. BÖLÜM ÖZETİ!

Feride, Cana’yı bodruma kilitliyor. Onu aç ve susuz bırakır. Adil, morali bozuk bir şekilde eve gelir ve Sedat’ın kızını aldattığını bilmesi gerektiğini söyler. Feride ona, durumu araştırdığını ve onların münasebetlerinin Nalan olmadan önce olup bittiğini söyler. Yine de Adil’in, içi hiç rahat etmez. Feride’ye güvendiği için susar.

Feride, Cana’ya ilk terbiye dersini verir. Ondan on bin kere kocasını aldattığını yazmasını ister. Daha sonra bir kova dolusu suyla gelip fayansların derzlerini diş fırçasıyla temizlemesini ister. Cana, mecburen o derse yapmak zorunda kalır. Feride’ye de bir daha Sedat’la görüşmeyeceğine dair söz verir.

Nalan, Sedat’ın telefonunda Cana’nın mesajını görür. Onun çocuklarını alacağını ve bunu buluşup kutlamak istediğini yazdığını okur. Sedat’ın kendisiyle değil arkadaşlarıyla daha iyi vakit geçirdiğini düşünmeye başlar. Billur’la buluşup dertleşir. Billur Nalan’a, akşam hazırlanmasını ve Sedat’ı arayıp yemeğe çıkmak istediğini söylemesini ister.

Cana’ya ulaşamayan Sedat, morali bozuk bir şekilde arkadaşına gider. Nalan, hazırlanıp Sedat’ı arar. O ise, arkadaşı Kaan’la buluştuklarını onun önemli bir sorununu konuşacaklarını söyleyip Nalan’ı ret eder. Nalan, onun Cana’yla buluştuğunu düşünüp görüntülü arar.

Onun arkadaşıyla olduğunu görünce rahatlar. Sedat eve geç gelir. Feride Cana’yı, serbest bırakır. Cana hemen Sedat’a mesaj yazar. Dün çıkamadığını sabah her zamanki otelde onu bekleyeceğini yazar. Nalan o mesajı da okur. Sabah Sedat’a, nereye gittiğini sorar. Oda, tenis derslerine başladığı yalanını uydurur.

Nalan Sedat’ı takip eder. Sedat, Cana’yla otelde buluşur. Cana, Feride’nin kendisine neler yaptığını anlatır. Ona bir süre görüşmemelerinin iyi olacağını söyler. Sedat ise, onunla görüşmeden yapamayacağını söyler.

O sırada Nalan yanlarına gelir. Sedat’a, eve gidip kendisini beklemesini söyler. Nalan, açıklama yapmak isteyen Sedat’ı dinlemiyor ve ondan gitmesini ister. Cana’nın da konuşmasını kesmemesini ister.

Camdaki Kız 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nalan İle Hayri Arasında İlginç…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler