Ana SayfaDizilerYargı 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylin'in Duruşmasında Ne Karar Veriliyor?

İlgili Postlar

Yargı 22. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ceylin’in Duruşmasında Ne Karar Veriliyor?

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Yargı, 22. yeni bölümüyle pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Niyazi’nin intihar etmesiyle Ceylin ile Ilgaz, sorguya alınır. Niyazi’nin evinde bulunan silahın iki tane faili meçhul cinayete karıştığı ortaya çıkar. Sema, ablasıyla Murat’ı görüştürür. Murat’ın, Yekta’nın oyununa geldiğini anlayıp ablasını uyarır. Laçin, Ceylin’e Yekta’nın diplomasının sahte olduğunu söyler. Ceylin ile Ilgaz, okula gittiklerinde arşivde büyük bir patlama olur. Yekta, Ceylin’in okulun arşivine ulaşmasını engeller. Yargı 22. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ceylin’in, duruşmasında ne karar veriliyor?

Pazar Dizileri 2021

Ceylin’in Duruşmasında Ne Karar Veriliyor?

Yargı 22. bölüm 1. fragmanında; Ceylin’in, duruşma günü geliyor. Mahkemede Ceylin, olanları olduğu gibi hakime anlatıyor. Yekta, mahkeme sırasında Ceylin’e psikolojik şiddet uyguluyor. Onun öfkesine hakim olamadığını ispatlamaya çalışıyor. Hakim, kararını açıklıyor.

İşte Yargı 22. bölüm 1. fragmanı…

 

YARGI 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Niyazi, Ceylin ile Ilgaz’ın gözü önünde kendisini hızla gelen kamyonun altına atıp intihar eder. Olay yerine gelen Metin, Pars ve Eren, orada Ceylin ile Ilgaz’ı görünce çok şaşırır. Ceylin’in Niyazi’yi takip ettiği ortaya çıkınca Metin, oğluyla Ceylin’i sorguya alır. Ona, eğer Niyazi’yi takip etmeseydi belki de onun ölmeyeceğini, neden emniyetin işlerine karıştığını söyleyip çok kızar.

Ceylin’den sonra Ilgaz’da ifade verir. Hemen emniyet Niyazi hakkında geniş bir araştırma başlatır. Onun evinde bulunan silahın 2 tane faili meçhul cinayete karıştığı ortaya çıkar. Eren, aslında Niyazi’nin 43 numara ayakkabı giydiğini öğrenir. Onları yanıltmak için de 46 numara ayakkabı giydiğini öğrenir.

Laçin, Sema’dan kendisini Murat’la görüştürmesini ister. Oda bir görüşme ayarlar. Ablası görüştükten sonra Sema onunla görüşür ve onun Yekta’nın oyununa geldiğini, Laçin’in hapse girmemesi için kendisini feda ettiğini öğrenir. Böyle olunca ablasıyla Murat arasındaki münasebeti de anlar.

Ablasına Yekta’nın her şeyi bildiğini, Murat’ı hapse ondan intikam almak için girdiğini söyler. Ceylin, Neva ile görüşmeye gittiğinde onunla Cüneyt’i öpüşürken yakalar. Neva’ya, Engin’le neden görüşmeye gittiğini sorar. Oda, kapısının altından bir not atıldığını, merakından onunla görüşmeye gittiğini söyler.

Osman, Zümrüt’le kaçma planı yapar. Zümrüt, kızını da alıp tren istasyonuna gidip bekler. Ama Osman gelmeyince geri döner. Dönüşte onu, kızı ve karısıyla yemek yerken görür. Ceylin, Laçin’le görüşmeye gider. Laçin, Ceylin’e hiçbir şey anlatmaz. Ama daha sonra onun ofisine gidip ona Yekta’nın diplomasının sahte olduğunu söyler.

Ceylin, Ilgaz’ın dedesinden aldığı kadının hukuk fakültesi sekreteri olduğunu, Yekta’yla da arasının çok iyi olduğunu öğrenir. Ama kadının ölmesiyle bir şey öğrenemez. Ceylin, Ilgaz’la birlikte Yekta’nın diploma aldığı okula gider. Tam kapıdan içeri girecekken büyük bir patlama olur. Yekta, haberlerde patlamayı seyredip kendisiyle ilgili tüm delilleri yok ettiği için mutlu olur.

Yargı 22. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yekta Ceylin’in Okulun Arşivine Ulaşmasını Engelliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler