Ana SayfaDizilerAziz 15. Bölüm 1. Ön İzlemesi Yayında! Efnan Piere'nin Kendisini Tehdit Ettiğini...

İlgili Postlar

Aziz 15. Bölüm 1. Ön İzlemesi Yayında! Efnan Piere’nin Kendisini Tehdit Ettiğini Aziz’e Anlatıyor!

Show Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Aziz, 15. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Galip, Aziz’e gerçekleri anlatır. Bunu yaparken Aziz’in gidip Pierre’yi öldürmesini böylece ikisinden birden kurtulmayı planlar. Aziz, Piere’den hesap sormaya gider. Onunla oturup yemek yer. Ona babasının intikamını alacağını söyler. Başta Efnan olmak üzere herkes, Aziz’in Piere bir şey yapmasından korkar. Aziz15. bölüm 1. ön izlemesi yayınlandı. Efnan, Piere’nin kendisini tehdit ettiğini anlatıyor.

Cuma Dizileri 2021

Efnan Piere’nin Kendisini Tehdit Ettiğini Aziz’e Anlatıyor!

Aziz 15. bölüm 1. ön izlemesinde; Efnan Aziz’e, çocuklar için Piere ile görüşmeye gittiğini söylüyor. Sonra Aziz’e, Piere’nin oğlunun öldüğü gün kendisinin orada olduğunu, annesinin oyasından anladığını söylüyor. Aziz ona, korkmamasını ona bir şey olmasına izin vermeyeceğini söylüyor.

İşte Aziz 15. bölüm 1. ön izleme yayında…

AZİZ 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Aziz, amcasının tehdidine boyun eğmez. Onun, kendisinin Piere’nin oğlunu öldürdüğünü bildiğini ve kendisini uzaklaştırdığının hesabını vermesi gerektiğini, eğer kendisi yanarsa onun da yanacağını söyler. Pieere, erzakların bulunması için her yere bakılmasını ister. Buna Galip beyin iş yerinin de dahil olduğunu söyler.

Galip, Adem’in kendisine ihanetini öğrendikten sonra onu evlatlıktan ret eder. Ona, evden eşyalarını bile almaya gelmemesini söyler. Adem, kasaya bıraktığı parayı almak için dükkana gider. Ama, babasının ondan önce gelip paraları aldığını görür. Kapıda kalan Adem, Dilruba’nın mücevherini paraya çevirmek için Kenan’ın yanına gider.

Aziz, Kenan’la karşılaşıp onun verdiği mücevheri satın alıp Adem’i otel odasında bulur. Pieere, tarafından kapı dışarı edilen Galip ne yapacağını bilemez. Üzerine birde gece yarısı Maksude, göz altına alınır. Galip, buna engel olamaz. Devreye Kenan girip, onun gözünde kahraman gibi görünmeye çalışır ve Mahsude’ye onu oradan çıkaracağını söyler.

Öte yandan Piere’e de Maksude ile evlenmek için söz verir. Adem ile Dilruba, sokakta kalır. Galip, onların otelde kalmasına bile izin vermez. Mecburen Adem ile Dilruba, Aziz’in evine gitmek zorunda kalır. Efnan, Dilruba’yı evine kabul eder. Ama yinede Aziz’den onu kıskanır.

Prenses Aziz ile Efnan’a, evlilik yüzükleri gönderir. Aziz, o yüzükleri Efnan’ın parmağına takar. Ona, o yüzükle bağlandıklarının hikayesini anlatır. Aziz, Kenan’la konuşur ve onun Pieere yalan söylediğini bildiğini, kendisi yanarsa onun da yanacağını söyler. Ondan erzakları almasını ve insanlara dağıtmasını ister.

Kenan, kabul etmek zorunda kalır ve erzakları dağıtır. Piere Kenan’dan bir an evvel Maksude ile evlenmesini ister. Oda, Galip beye gidip kızına talip olduğunu söyler. Galip Aziz’in, yanına gelip, babasının öldüğü gün orada olduğunu, Pierre’nin onu vurduğunu gördüğünü, susmasının sebebinin ise, Pierre’nin karısının abisine aşık olduğunu ve ona yardım ettiğini söyler. Piere, karısının ihaneti için onun babasını öldürdüğünü söyler.

Aziz 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Herkes Aziz’in Delegeyi Öldürmesinden Korkuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler